Soruşturma kapsamında tutuklu bulunan iş insanı Hüseyin Köksal’ın şoförü olarak dosyada yer aldığı belirtilen Servet Yıldırım, iktidara yakınlığıyla bilinen Ferhat Mutlu’nun YouTube kanalında 72 dakikalık bir söyleşi verdi. Programda çeşitli iddialarda bulunan Yıldırım’ın açıklamalarındaki çelişkiler sosyal medyada geniş yankı buldu.
Yıldırım’ın yayın sırasında Özgür Özel’e yönelik tehdit içerikli ifadeler kullandığı öne sürülürken, daha önce Ekrem İmamoğlu, Dilek İmamoğlu ve tutuklu aileler hakkında yaptığı küfürlü paylaşımlar da ortaya çıktı.
Program boyunca CHP’li isimlere yönelik rüşvet suçlamalarında bulunan Yıldırım’ın kolundaki saatin fiyatı ise dudak uçuklattı.

Yıldırım yayında Ekrem İmamoğlu, Özgür Özel ve Ali Mahir Başarır’ı rüşvetle suçlarken, kolunda Patek Philippe Nautilus model bir saat bulunduğu görüldü.
Gazete Pencere'den Tolga Balcı'nın haberine göre, söz konusu saatin güncel satış fiyatının yaklaşık 5 milyon 618 bin TL olduğu ortaya çıktı.

Sosyal medyada paylaşılan kesitlerde, Yıldırım’ın bazı ifadeleri çelişkili bulunarak eleştirildi. İtiraflarıyla program sunucusunu bile şaşırtan Yıldırım, program sırasında bir an “Ekrem Bey” ifadesini kullandıktan sonra “pardon” diyerek yalnızca “Ekrem” demesi dikkat çekerken, Boğaziçi İmar Müdürü Elçin Karaoğlu’ndan konuşma boyunca kadın olarak söz etmesi de tartışma yarattı.
Ayrıca İBB’nin 50 avukat için iki villa kiraladığı ve bu avukatların burada kaldığı yönündeki iddiası üzerine sunucunun "50 kişi 2 villaya nasıl sığar?" sorusuna "20 bin TL maaş alıyorlar" diye cevap verdi. Yıldırım, sunucunun şaşırıp "20 bin TL mi?" diye sorması üzerine ise cevap veremedi.
Yıldırım'ın 50 milyon TL’nin kurye motosikletle taşındığını öne sürmesi de şaşkınlık yarattı. 50 milyon TL’nin tamamı 200 TL banknot olsa bile 250 kilo yapıyor.
Yıldırım’ın, patronu Hüseyin Köksal’ın soruşturmadan haberdar olduğunu ve kendisine yurt dışına çıkmasını teklif ettiğini iddia etmesi de kamuoyunda en çok konuşulan başlıklardan biri oldu.
Danıştay 1 milyon ağacın bitmesini mi bekliyor?28 izlenme
Yangın söndürme uçaklarının nerede olduğu belli oldu! İcradan satılığa çıkarılmış24 izlenme
İrlanda'da 5 Euro'ya 5 kişilik yemek yapan kadın Türkiye'deki fiyatlara isyan ettirdi43 izlenme
Yüzlerce Ermeni Erivan’da toplanarak Rusya Büyükelçiliğine yürüdü: "Kurtarın bizi"47 izlenme
Kılıçdaroğlu'nun aracına taşla saldıran kadından skandal savunma! "Terörist var zannettim"98 izlenme
AKP’de Süleyman Soylu tartışması: 15 milletvekili rahatsızlıklarını iletti45 izlenme
5 yılın en zor LGS sınavında 719 birinci çıktı! Muharrem İnce küplere bindi: "Derhal açıklama bekliyoruz"20 izlenme
Tohum ihalesi tek firmaya!147 izlenme
Başkanlık sistemi çiftçiyi de vurdu
FETÖ'cü şirketlere 15 Temmuz'dan sonra da milyonluk ihaleler verilmiş!
Ekonomik krizi ‘Dünya böyle’ diyerek savunan AKP'li vatandaşa Almancı şoku! Gurbetçi, Almanya’daki imkânları sayınca vatandaşın dili tutuldu!
Öğrenciler zehirlendi, AKP'li Başkan ile Müdür gülerek poz verdi!