CHP Milletvekili Alpay Antmen, PTT'nin mahkemelerin adli tebligatlarını taşeron olarak çalıştırdığı elemanları aracılığıyla vatandaşlara ulaştırması nedeniyle bütün tebligatların hükümsüz kalabileceğini iddia etti. Bu iddiasını TBMM Plan ve Bütçe Komisyonu'nda Ulaştırma Bakanı Adil Karaismailoğlu'na ileten Antmen, personel eksikliği nedeniyle taşeron işçilere günde 110 tebligat dağıttırıldığını ve adeta mobbing uygulandığını ifade etti.

Antmen, “2018 yılından bu yana PTT'ye memur ya da sözleşmeli personel alınmadığı için PTT emekçileri günde 110 tebligat gibi inanılmaz bir mobbinge maruz kalarak çalıştırılıyorlar” dedi.
Tebligat Kanunu'na göre adli tebligatların mutlaka memur eliyle yapılması gerektiğini savunan Antmen, “Ancak adli tebligatlar taşeron işçiler aracılığıyla yaptırılmaya çalışılıyor. Ben buradan bir hukukçu olarak uyarıyorum: Memur eliyle yapılmayan bütün adli tebligatlar hükümsüzdür, yok hükmündedir ve bunun yapılması ileride hak kayıplarına yol açacağından PTT'ye de ileride büyük tazminatlar doğabilir” dedi.

Alpay Antmen
Antmen'in dikkat çektiği tebligatların arasında her türlü mahkeme kararları, dava dilekçeleri, trafik cezaları, çeşitli para cezaları, icralar, borç ödeme emirleri, mahkeme ilamları gibi halkı doğrudan ilgilendiren evraklar yer alıyor.
Sözcü
'Sağlık Bakanı istifanın eşiğinden döndürüldü!'723 izlenme
Evli komşusundan çocuğu olduğu ortaya çıkan Cengiz Koraltan'a meydan dayağı!138 izlenme
İlaca zam yolda! 100 ilaçtan 17'si bulanamıyor34 izlenme
MHP'li eski başkan lise mezunu 61 akrabasını işe sokmuş!36 izlenme
İmamoğlu’ndan “davet” tepkisi: “İstanbul’da ani bir olay olduğunda, ilk ulaşılması gereken kişi, benim”63 izlenme
Yine zam! Benzine 12 kuruş zam geldi!174 izlenme
Teşvik kralı Ayan... ‘1 sterlinlik’ şirketin tek yönetim kurulu üyesi: Adı Malta belgelerinde311 izlenme
Başkanlık sisteminin iki yıllık ağır bilançosu tarih tarih listelendi! Yok yok...94 izlenme
'Sivas Belediye Başkan Adayına vereceğiniz destek ruzi mahşerde (kıyamet günü) beraat belgeniz (kurtuluş) olacak' diyen AKP'li İsmet Yılmaz'a Şener Şen'in cevabı !
MHP'li vekil tehdit etti: "Alayınıza kan kusturacağız"
Kaani: ABD'lilerin cesetlerini görmek için sabırlı olun
Merkez Bankası'nın faiz kararı piyasaları nasıl etkiledi? Dolar ve euroda son durum ne?