Anasayfa1
11 Aralık 2020 ( 94 izlenme )
Reklamlar

CHP’li Hakverdi’den Erdoğan’a “hırsızlık” yanıtı


Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Ankra Milletvekili Ali Haydar Hakverdi, AKP'li Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın, "Her hırsızlığın hesabını vereceksiniz" ifadesine, "Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan’dan AKP Genel Başkanı Recep Erdoğan’a sert sözler" şeklindeki paylaşımla yanıt verdi.



AKP'li Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, bir konuşmasında CHP'yi hedef alarak, "Her hırsızlığın hesabını vereceksiniz. Her yalanın, her iftiranın hesabını vereceksiniz. Yürüttüğünüz her gizli saklı ihanet pazarlığının hesabını vereceksiniz" dedi.

Erdoğan'ın konuşmasındaki bu bölümü sosyal medya hesabından yayınlayan CHP'li Hakverdi, "Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan’dan AKP Genel Başkanı Recep Erdoğan’a sert sözler" ifadelerini kullandı. 



https://www.cumhuriyet.com.tr/haber/chplihakverdidenerdoganahirsizlikyaniti1797994

Önerilen Videolar

Reklamlar

Bunlar da İlginizi Çekebilir

Vali, Atatürk’ü yok saydı! Devlet kurumuna Atatürk’ün resmi asılmadı Aynı parayı kullanıyoruz ama KKTC ile Türkiye’nin enflasyon hesabında büyük fark Bilecik'te köylüler altın madenine karşı ayakta! "Ormanlarımız yok edilecek, suyumuz kirlenecek" Rektör karısı ile kayınçosunu ihya etti