Zonguldak'ta CHP'li Çatalağzı Belediyesi'ne balta ve levyeyle saldıran iki kişi, daha sonra Belediye Başkanı Adnan Akgün'ün makam odasına girerek cam ve çerçeveleri yerle bir etti.
Gazete Duvar'ın haberine göre; dün gece saatlerinde meydana gelen olayda belediyeye gelen Eşref Ç. ve Muhammet Ö. isimli iki kişi ellerindeki balta ve levye ile CHP'li Çatalağzı Belediyesi'nin giriş kapısını kırarak içeri girdi.
Daha sonra Belediye Başkanı Adnan Akgün'ün odasının kapısını kırarak içeri giren saldırganlar makam odasını yerle bir etti. Cam ve çerçeveleri kıran saldırganlar, olaydan kısa bir süre sonra yakalandı.
Çatalağzı Belediye Başkanı Adnan Akgün, olayın siyasi ve birileri tarafından yönlendirme olduğunu belirterek, "Yakalanan şahıslar alkollü. Ama kesinlikle birileri tarafından gönderildiğini düşünüyorum. Bu çağda bu kafa... Kamu malına insan nasıl böyle zarar verir, anlamıyorum. Yasal süreci sonuna kadar takip edeceğim" dedi.
Gözaltına alınan Eşref Ç. ve Muhammet Ö. bugün adliyeye sevk edildi. Adliyeye sevk edilen şahıslar, çıkarıldıkları mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi. Saldırganların Başkan Yardımcısı Mehmet Öztürk’ü de darp ettiği öğrenildi.
Gerçek Gündem
Kahraman ormancı dehşeti anlattı: "Bir cesaret geldi, koşmaya başladım"44 izlenme
MHP’den çarpıcı Rıza Akpolat itirazı, gündem olacak ‘Gerekçe’ çıkışı22 izlenme
ABB: "Gökçek’in iki yıllık içecek masrafı 2.3 milyon TL"39 izlenme
Kapatılan TRG Hospitalist mağduru aile: "Doktor hala görevde!"47 izlenme
Brunson'ın 6 ay daha yatması gerekiyormuş!138 izlenme
Muharrem İnce'den dikkat çeken paylaşım 'Bu böyle yarım kalmayacak'1051 izlenme
Bira grubuna büyük zam! Alkole ÖTV farkı yansıdı, fiyatlar belli oldu29 izlenme
AKP, kaybedince çözümü böyle buldu: İlçelere ayrı bütçe verilecek!115 izlenme
Lüks içinde yaşayan “Kedicikler” işsizmiş!
CHP Konya Ereğli Belediye Başkanı Ümit Akpınar, önceki dönemden kalan borçları protesto etmek için kendisine ev hapsi cezası verdi: "Birilerinin ses vermesi gerekiyor"
Kim bu İstanbul’daki silahlı yabancılar? Rahatça görüntü çekip sosyal medyada paylaşıyorlar!
Manavgat Belediyesi soruşturmasında 7 tutuklama