CHP'li Çatalağzı Belde Belediyesi'ne dün akşam saatlerinde gelen iki kişi, balta ve levye ile giriş kapısının camlarını kırarak içeriye girdi. Saldırganlar daha sonra koşarak Belediye Başkanı Adnan Akgün'ün makam odasına gitti.

MAKAM ODASINI PARÇALADILAR
Belediye Başkanı Adnan Akgün'ün makam odasının kapısını da kırarak içeri giren 2 saldırgan, cam ve çerçeveleri kırdı, makam odasını dağıtarak belediyeden ayrıldı. Belediye binasındaki güvenlik kameralarından tespit edilen 2 saldırgan kısa sürede yakalandı.
Belediye Başkanı Adnan Akgün, saldırganların olay anında alkollü olduklarını belirterek, “Ben kesinlikle birileri tarafından gönderildiğini düşünüyorum. Kamu malına insan nasıl böyle zarar verir, anlamıyorum” diyerek yasal süreci takip edeceklerini dile getirdi.

Sözcü
Lojmanlar da ihaleyle satılıyor!348 izlenme
Mansur Yavaş 2 hamle yaptı: Gökçek'e ve soruşturma iznine karşılık verdi29 izlenme
Gazeteci Ender İmrek 'Hermes çanta' davasında beraat etti!96 izlenme
Emekli ikramiye zammı 146 TL mi, 503 TL mi?89 izlenme
Benzine zam geliyor!63 izlenme
Ödüllü projenin inşaatı durdu!226 izlenme
Halil Falyalı'nın finans müdürü Önal: "Karaparayla banka aldılar"47 izlenme
Cem Seymen seçim sonrasını işaret etti: "Dolar 50, faiz yüzde 75"44 izlenme
Akit yazarı, Taliban'ı öve öve bitiremedi! "Taliban, Afganistan toplumu için son derece ileri, aydın ve ufku açık bir anlayışı temsil etmektedir"
Rusya'nın teklifini kabul ettik. İşte, Türkiye'den Avrupa'ya doğalgaz dağıtımı yapılacak merkezin kurulacağı bölge
İstanbul'da deprem tehlikesi sürüyor mu? Ahmet Ercan “Erken gibi görünüyor” diyerek açıkladı
'Uyuşturucu bağımlıları tarikatlara yönlendiriliyor'