CHP'li Ardahan Belediye Başkanı Faruk Demir, bugüne kadar 8 milyon 600 bin lira ödenen 26 adet kiralık aracın tümünü geri gönderdi. Belediyede 10 yıldır devam eden kiralık araç dönemi de sona erdi. Bundan sonra bağışlarla alınan hibe araçlar kullanılacak. Kiralık araçların maliyeti de belediye bütçesine kalacak.

FOTO: SÖZCÜ
Faruk Demir, SÖZCÜ'ye yaptığı açıklamada, ‘'Kiralık araçların iki mislini, CHP'li kardeş belediyelerden bağışlarla temin ettik. En büyük gider kalemi olan araç kirası da artık Ardahan Belediyesinin ve Ardahan halkının cebinde kalacak” dedi. Demir hibe araçlarla şehir turu da attı. Demir, ‘Mazbatamızı alır almaz araç parkında incelemeler bulunduk, vahim bir tablo ile karşılaştık. Ardahan Belediyesi 10 yıldır araçlarını kiralık olarak tedarik etmiş. Maliyeti 8 milyon 600 bin lira. Kiralık araçları iade ettik ve 2 mislini belediyemizin kasasından 5 kuruş çıkmadan, CHP’li kardeş belediyelerimizden hibe şeklinde aldık’ diye konuştu.
https://www.sozcu.com.tr/2019/gundem/chplibaskandanornekkarar5425234/
Polis Şeyda Yılmaz’ı öldüren Yunus Emre Geçti, karakoldan nasıl firar etti?28 izlenme
Seçim sonucunu en yakın bilen şirketten yeni anket! İmamoğlu nasıl kazandı?130 izlenme
Ümit Özdağ ve Mete Gazoz'dan Tv NET’in '29 Ekim' paylaşımına tepki22 izlenme
Sedat Peker'in dedikleri çıkıyor, ortalık siyasi suikastlarla sarsılıyor! Hadi Özışık kendisine motosikletle suikast yapılacağını söyledi62 izlenme
"Maliyetlere dayanamayan besici, hayvanlarını satıp hurdacılığa başladı"29 izlenme
Deprem uzmanı profesörün 'Müslüman ülkeler...' deyince TRT'de başına gelenler1181 izlenme
Çok acı tablo... Yurttaş borç batağında!106 izlenme
Komisyonda kavga çıktı! DEM Partililer toplantıyı terk etti9 izlenme
Adnan Oktar operasyonunda iki polis gözaltına alındı
Şehir hastaneleri coronavirüse çare olmadı
AKP'li belediyeden yeni icat; ihalesi yapılmadan açılışı yapılıyor!
HÜDA PAR'lı Faruk Dinç, Kemalizm’e saldırmaya devam ediyor: “Bu ülkede neredeyse Kemalizm’den darbe yemeyen kalmadı. Kadınların eğitim hakkını da alan yine bu zihniyettir”