CHP’li Belediye Başkanı rüşvet isteyen müfettişleri suçüstü yakalattı.
Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Giresun Milletvekili Bülent Bektaşoğlu ise, Piraziz Belediyesi’nde yaşanan rüşvet skandalıyla ilgili kamuoyunu aydınlattı.
CHP’li Piraziz Belediyesi’ni denetime gelen müfettişlerin Belediye Başkanı Hüseyin Görgülüoğlu’ndan rüşvet aldığı yönündeki iddialarla ilgili iki kişi gözaltına alınarak çıkarıldıkları mahkeme tarafından tutuklandı.
Piraziz Belediyesi’nde yaşanan bu rüşvet skandalıyla ilgili açıklama yapan CHP Giresun Milletvekili Bülent Bektaşoğlu, “Belediye Başkanımız Hüseyin Görgülüoğlu, belediyeyi denetime gelen Maliye Bakanlığı’nda görevli müfettişin kendisinden rüşvet istediğini ileri sürerek ihbarda bulunmuştur. Bu ihbar üzerine yapılan soruşturma kapsamında, seri numaraları alınmış paralar ve diğer delillerle ve bir başka ilçeden olan bir kişiyle birlikte tutuklanmıştır. Operasyonu yürüten güvenlik güçlerini ve Başkanımızı gösterdiği hassasiyet ve CHP’li bir başkana yakışan, halkın menfaatlerini koruyan duyarlı tavrı nedeniyle kutluyorum. Dosyaya gizlilik yasağının bir an önce kaldırılarak olayın ayrıntılarının açığa çıkarılmasını ve örnek olması açısından bütün ülkemize duyurulmasını bekliyorum” diye konuştu.
https://www.siyasetcafe.com/chplibaskanrusvetcimufettisisucustuyakalatti32794h.htm
Hükümet düğmeye bastı! İşte Meclisin açılmasıyla birlikte atılması gereken 5 önemli adım39 izlenme
Yandaş A Haber'den Canlı Yayında Laiklik Sansürü !670 izlenme
Atatürk düşmanı Akit para için 23 Nisan reklamı aldı, sosyal medya yıkıldı: Pavyon çalışanı gibiler!179 izlenme
Dolardan bir tarihi rekor daha! İşte dolar ve piyasalarda son durum58 izlenme
Ve bir afette daha vatandaş kaderiyle baş başa! Şanlıurfa’da selde mahsur kalanlar vatandaşların imkanlarıyla kurtarıldı63 izlenme
Furkan Vakfı’nda bir skandal daha! Telefonunda çocuk pornosu…544 izlenme
Yenidoğan Çetesi'nin yeni skandalını yandaş Sabah duyurdu22 izlenme
Saray'dan vatandaşlara 15 Temmuz SMS'i118 izlenme