CHP Mersin Milletvekili Alpay Antmen, PTT’nin daire başkanlarına 8 bin liraya mont, 7 bin liraya da ayakkabı aldığını söyledi.
TBMM’de basın toplantısı düzenleyen Antmen, mont ve ayakkabı alındığına ilişkin faturaları basın mensuplarıyla paylaştı. PTT İnsan Kaynakları Daire Başkanı Ali Yaz’ın ve daire başkanlarının deprem bölgesinde satın alınan bu montlarla görüntülerini gösteren Antmen “PTT’ye ödettiğiniz bu 8 bin liralık kayak montuyla deprem bölgesine kayak yapmaya mı gittiniz?” diye sordu.
Antmen’in açıklamasında öne çıkan başlıklar şu şekilde:
“Diyarbakır PTT Başmüdürlüğü bu pahalı mont ve ayakkabıları alıyor, Genel müdür yardımcısı Fatih Tezcan’a ye gönderiyor. Bu kişi de daire başkanlarına ve müdür yardımcılarına bunları dağıtıyor. Tezcan aynı zamanda AKP Keçiören belediye başkan aday adayı. Kendisi hem renkli hem de siyah iki tane kayak montu aldırmış. Ben söylerken utanıyorum; iç çamaşırlarını bile PTT’ye ödetmişler. Daha ne diyeyim?
“Bu faturalarda dikat çeken başka bir detay var: 13 Şubat’ta kesilmiş bu faturalar. Yani daha depremin 6’ıncı günü. Enkaz altında insanlar varken. O esnada kurtarılan çocukların ayağında çorap bile yok. Beyler ise Boyner’den 7 bin liraya ayakkabı almışlar ve faturayı da PTT’ye yani halka ödetmişler. Bunun yerine depremzede çocuklara ayakkabı ve çorap alsaydınız? Ama tabi bunu yapmak için vicdan lazım.”
“Üzerinde incecik gömleği ve tişörtüyle depreme yardıma koşanlar insan değil mi? Üzerinize 8 bin liralık mont almadan yardıma gidemiyor mu bu beyler? Aman ha üşümeyin aman ha o kıymetli ayaklarınıza yağmur çamur değmesin. Koşun 8 bin liralık mont, 7 bin liralık ayakkabı alın faturayı da PTT’ye kesin!” Enkazların altından sağ kalan canları çıkarmak için üşümesine rağmen hemen deprem bölgesine gidip aç susuz üşüyerek çalışan gönüllülerden de mi utanmadınız?”
Gerçek Gündem
Sosyal medya bu videoyu konuşuyor! 'Köpek gibi çalışıyorum et yiyemiyorum, eğer bana vermiyorsan sen de yemeyeceksin!'114 izlenme
Dışişleri Bakanı Fidan Ukraynalı mevkidaşı ile görüştü28 izlenme
Böylesi ancak Türkiye'de olur! Milyonlarca ağacı kesip pist yaptılar, iki pisti kırıp ağaç dikecekler!39 izlenme
Üç kızına tecavüz ettiği iddia edilen 'baba' beraat etti!81 izlenme
Adalet nerede? 13 yaşındaki çocuğa cinsel istismarda bulunan 4 kişi tahliye edilince yurt dışına kaçtı!75 izlenme
Sabah yazarlarından halka hakaret: "Ayılar zekâ özürlüler"104 izlenme
TÜGVA'yı protesto eden gençlere soruşturma!36 izlenme
Özlem Türeci'yi, 'Uğur Bey'in eşi' olarak niteleyen Erdoğan'a tepki yağdı!113 izlenme
CHP'li vekil Hasan Öztürkmen sordu: "Bugünkü değeri 3,4 milyon TL olan ve faturası kesilen kayıp Melih Gökçek robotu nerede?"
Memur ve emekli zam oranları ortaya çıktı
'Nankörlük yapmayın, her şeyimiz var, cebindeki telefon kaç para?' diyen koyu AKP'li vatandaşın 2 yıl aradan sonra hayrete düşüren U dönüşü!
Pazar tezgahına ateş düştü! Tarım ülkesi Türkiye'de taze fasulyenin fiyatına bakın!