CHP Malatya Milletvekili Veli Ağbaba, Meclis’teki bütçe görüşmeleri kapsamında yaptığı konuşmada, eski Ankara Büyükşehir Belediye (ABB) Başkanı Melih Gökçek ve AKP’li milletvekili oğlu Osman Gökçek'e kritik sorular sordu.
AKP’li Osman Gökçek’in malikanesine ilişkin dikkat çeken verilen paylaşan Ağbaba, şu ifadeleri kullandı:
"Şu evin arsası 4 bin metrekare olarak alınmış. Kim almış, Osman Gökçek almış. Kimden alınmış Korkutata ailesinden. Son büyümüş büyümüş 14 bin metrekare olmuş. Bu arsayı satan kim? Şaşırmayacaksınız, Beyaz TV’nin yönetim kurulu üyesi. Allah aşkına, şimdi AK Partililere söylüyorum. Elinizi vicdanınıza koyun. Bir yoksulluğa, yanan çocuklara bakın, haksızca zenginleşenlere bakın, bir de Osman Gökçek’in malikanesine bakın. Bu malikaneyi dünyada 3 kişi yapar. Bir Kolombiya’daki uyuşturucu baronları, iki Arap şeyhleri, üç hırsızlar. Şimdi size soruyorum, Osman Gökçek kim?
Allah aşkına, Allah aşkına bakın, bir ev, bir bekar adam 250 metrekare kapalı havuzu niye yapar ya? 160 metrekare salonu niye yapar? 110 metrekare eğlence odasını niye yapar ya? Niye yapar? Acaba babası onu dinozor parkına götürmediği için mi eğlence odası yapıyor? Bu evin değeri muhtemelen 600 milyon değerli arkadaşlar."
CHP'li Ağbaba'nın sözleri üzerine, AKP Ankara Vekili Osman Gökçek, TBMM İç Tüzüğü gereği 'sataşmadan' söz aldı. Ağbaba'nın bahsettiği evi mal varlığında belirttiğini söyleyen Gökçek, evin 600 milyon liralık değerini ise yalanlamadı.
Gerçek Gündem
Halk Ekmek'e talep her geçen gün artıyor! Son 10 yılda böylesi olmamıştı!55 izlenme
Salda Gölü'nün katledilmesi için düğmeye basıldı: Millet bahçesi projesine onay!131 izlenme
Peker’den Erdoğan’ın kara kutusu hakkında yorum: 'Kendi arabamı Hasan Yeşildağ’a verdim'148 izlenme
Türkşeker'de 'İş Güvenliği' skandalı! Koruyucu giyim adı altında baret yerine eşarp aldılar57 izlenme
Krizin acı fotoğrafı: Borcunu ödemek için böbreğini satılığa çıkardı131 izlenme
CHP'li vekil: ''Diyanet 306 milyon TL'yi kimlere aktardı?''93 izlenme
Hamas'a yönelik eleştirilerde bulunan Bülent Arınç'ın kapısına 'yardım kolisi' bıraktılar40 izlenme
AKP'den CHP'ye geçen bir belediye daha tabelasına T. C.'yi astı44 izlenme
Tarihi binaya Cumhuriyet düşmanının adı verildi!
İmamoğlu, duruşma salonundan çıkarılmak istenince 'Zorla götürün beni' diyerek yerine oturdu
Tutuklanan Osman Kavala'dan ilk açıklama! Dikkat çeken Erdoğan ayrıntısı
Ekonomist Mahfi Eğilmez'den Merkez Bankası ve Albayrak yorumu: Memleket, bilinen her şeyin tersini kanıtlama merkezi gibi