CHP Genel Başkan Yardımcısı Gül Çiftci, sonuçlanan Narin Güran cinayeti davası hakkında açıklamalarda bulundu. Çiftci, davanın kararı sonrası yaptığı yazılı açıklamada, cinayetin ardındaki soruların hala yanıtlanmadığına ve adaletin tam olarak sağlanmadığına dikkat çekti.
Çiftci, açıklamasında şunları söyledi:
"Narin Güran'ın ölümünün ardındaki sorular cevap bulmadıkça, sis perdesi ortadan kaldırılmadıkça ne vicdanlar rahatlayacak ne de adalet tam olarak yerini bulmuş olacak."

Çiftci, davanın sonuçlanmış olmasına rağmen, cinayetle ilgili hala açıklığa kavuşturulması gereken pek çok husus bulunduğunu belirterek, adaletin sağlanabilmesi için tüm soruların cevaplanması gerektiğini vurguladı. Ayrıca, bu tür davaların toplumsal vicdanın tatmin olabilmesi için hukuki ve etik anlamda tamamlanmasının önemini dile getirdi.
Çiftci şu ifadeleri kullandı:
"8 yaşındaki Narin Güran’ın ölümüne ilişkin davada açıklanan karar, verilen cezalarla değil aydınlanmayan sorular bıraktı. Narin’in neden öldürüldüğüne dair sis perdesi hala ortada duruyor. Narin’in ölümünün ardındaki sorular cevap bulmadıkça, sis perdesi ortadan kaldırılmadıkça ne vicdanlar rahatlayacak ne de adalet tam olarak yerini bulmuş olacak. Narin Güran cinayeti tamamen aydınlatılıncaya kadar bu davanın takipçisi olacağız. Tüm çocuklarımızın huzur ve mutlulukla büyüdüğü bir ülkeyi hep birlikte inşa etmek zorundayız."
Sözcü
Menzil şeyhi 'sineğe' dönüştürdüğü müritlerini 'kibrit kutusuna' koyarak direk cennete uçuracakmış !1189 izlenme
Belediye başkanı isim isim açıkladı: 3 kat maaşlı kıyak!127 izlenme
Bu nasıl resmi yazı? Mini etek ve dekolte giyen öğretmenlerin bilgisini istedi!135 izlenme
İmamoğlu'ndan 'Bir çivi bile çakmadı' diyen Erdoğan'a yanıt: "Cumhurbaşkanından 24 kat daha fazla iş üretmişim"33 izlenme
CHP Grup Sözcüsü açıkladı: İller bankası da İBB’ye kredi vermiyor432 izlenme
Son anket yayınlandı: AKP ve MHP'ye seçmeninden kötü haber!70 izlenme
Mardin’deki kaza sonrası 2 TIR şoförü tutuklandı!51 izlenme
Mağduriyet savaşını hep iktidar kazanıyor16 izlenme