CHP Genel Başkanı Özgür Özel, her hafta farklı illerde sürdürdüğü 'Millet İradesine Sahip Çıkıyor' mitinglerine bu cuma Bolu’da devam edecek. CHP, ayrıca yurt dışında da mitingler düzenlemeye hazırlanıyor. Bu kapsamda ilk mitingin 12 Ekim’de Belçika'nın başkenti Brüksel’de yapılacağı öğrenildi.
CHP Genel Başkanı Özgür Özel, partisinin 22. Olağanüstü Kurultayı’nın ardından ilk Merkez Yönetim Kurulu (MYK) toplantısını yaptı. Toplantıda, yeni yasama yılına ilişkin çalışmalar, devam eden 39. Olağan Kurultay süreci ve dış politika gündemi ele alındı.
Edinilen bilgilere göre toplantıda özellikle ABD’nin Gazze planı üzerine değerlendirmeler yapıldı. Ayrıca CHP’nin bu hafta sonu gerçekleştireceği milletvekili kampı da gündeme geldi. Kamp öncesinde Özel’in cuma günü Bolu’da miting düzenleyeceği öğrenildi.
Parti kurmayları, kurultay tarihinin gelecek hafta pazartesi günü yapılacak Parti Meclisi toplantısında netleşebileceğini ifade etti. CHP’nin ayrıca yurt dışında bir mitingler serisi başlatacağı, bu kapsamda ilk mitingin 12 Ekim’de Belçika'nın başkenti Brüksel’de yapılacağı bildirildi.
Sözcü
Din kültürü öğretmeninden mide bulandıran sözler!54 izlenme
Çamlıca TV kulesi ihalesini alan şirket hakkında şok gerçek! Fatura skandalını Sayıştay ortaya çıkardı!49 izlenme
Ekrem İmamoğlu’na KKTC’de büyük destek73 izlenme
İşte Ergenekon, Balyoz ve 17-25 Aralık’ı organize eden FETÖ imamı!537 izlenme
AKP'li provokatör Tezcan: Türkiye'de sarı yelek alan herkes terör şüphelisidir543 izlenme
Beş öğrenciye cinsel istismarda bulunan öğretmenin cezası belli oldu!63 izlenme
23 Nisan'da Anıtkabir'e ziyaretçi akını19 izlenme
4 evden birinde et pişmiyor13 izlenme