Home
13 Haziran 2022 ( 51 izlenme )
Reklamlar

CHP’den yeni SADAT hamlesi!


Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkan Yardımcısı Bülent Tezcan başkanlığındaki CHP heyeti, yarın Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı’na SADAT hakkında suç duyurusunda bulunacak.



CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu’nun “Burası terörist yetiştiren bir kuruluş” diyerek kapısına dayandığı SADAT hakkında, CHP heyeti yarın suç duyurusunda bulunacak. Heyet, suç duyurusunda bulunmalarının ardından Ankara Adliyesi önünde açıklama yapacak.

NE OLMUŞTU?

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Uluslararası Savunma Danışmanlık İnşaat Sanayi ve Ticaret A.Ş.’nin (SADAT) önüne gitmişti. Kılıçdaroğlu SADAT’a yaptığı ani baskında, “Önünde bulunduğumuz SADAT paramiliter bir kuruluştur… Burası terörist yetiştiren bir kurumdur” diye konuşmuştu. Seçim güvenliğinin önemli olduğunu vurgulayan Kılıçdaroğlu, “Seçimi gölgeleyecek, seçimin güvenliğini sarsacak herhangi bir şey olursa sorumlusu burasıdır ve Saray’dır” ifadelerini kullanmıştı.

1 MİLYON TL TAZMİNAT DAVASI

SADAT, Kılıçdaroğlu’na 1 milyon lira tazminat davası açtığını duyurmuştu. Dava dilekçesinde Kemal Kılıçdaroğlu’nun açıklamalarına yer verilerek “Çok ağır ithamlarda bulunmak suretiyle müvekkil şirketin kişilik hakkına saldırı gerçekleştirilmiştir” denilmişti.

Tele1

Önerilen Videolar

Reklamlar

Bunlar da İlginizi Çekebilir

27 ilde yapılan araştırmaya göre, CHP ve İYİ Parti’nin oyu, AKP ve MHP’yi geçti! AKP'li vekil Cuma İçten itiraf ediyor 'Bank Asya yönetiminde olanlar, şimdi Halk bankası yönetiminde !' Stadyum isminden Atatürk kaldırılmıştı: AKP'nin o kararına karşı eylem Osmanlı Ocakları Başkanı ciddi ciddi 'LDP'nin 2015'te verdiği müşahit kartlarını göstererek' İstanbul seçiminde hile olduğunu iddia etti !