CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu’nun “Burası terörist yetiştiren bir kuruluş” diyerek kapısına dayandığı SADAT hakkında, CHP heyeti yarın suç duyurusunda bulunacak. Heyet, suç duyurusunda bulunmalarının ardından Ankara Adliyesi önünde açıklama yapacak.
CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Uluslararası Savunma Danışmanlık İnşaat Sanayi ve Ticaret A.Ş.’nin (SADAT) önüne gitmişti. Kılıçdaroğlu SADAT’a yaptığı ani baskında, “Önünde bulunduğumuz SADAT paramiliter bir kuruluştur… Burası terörist yetiştiren bir kurumdur” diye konuşmuştu. Seçim güvenliğinin önemli olduğunu vurgulayan Kılıçdaroğlu, “Seçimi gölgeleyecek, seçimin güvenliğini sarsacak herhangi bir şey olursa sorumlusu burasıdır ve Saray’dır” ifadelerini kullanmıştı.
SADAT, Kılıçdaroğlu’na 1 milyon lira tazminat davası açtığını duyurmuştu. Dava dilekçesinde Kemal Kılıçdaroğlu’nun açıklamalarına yer verilerek “Çok ağır ithamlarda bulunmak suretiyle müvekkil şirketin kişilik hakkına saldırı gerçekleştirilmiştir” denilmişti.
Tele1
4 aylık enflasyon farkı belli oldu: Emeklinin kesinleşen zam oranı değişti26 izlenme
Özgür Özel'den İBB Davası'ndaki tahliyelere ilişkin açıklama: "Artarak devam edecek. Mahkeme salonu bizim yargılandığımız değil, yargıladığımız bir mecraya dönüşmüştür"15 izlenme
İmamoğlu'ndan dikkat çeken Hacı Bektaş Veli anması mesajı: "Dönen dönsün ben dönmezem yolumdan"18 izlenme
Lenf bezi neden şişer?32 izlenme
Asgari ücret komisyonuna katılan işçilerden çarpıcı açıklamalar: "Bir baba için bu utanç verici"44 izlenme
Cem Yılmaz'dan Tarkan açıklaması: "İnsanlar hâlâ anlamamakta direniyor"36 izlenme
Merkez Bankası'nın net rezervleri alarm veriyor!62 izlenme
Yeni valinin ilk icraatı Türk Bayrağı'nı kaldırmak oldu! Tepkiler dinmeyince sessiz sedasız yerine koyuldu15 izlenme
27 ilde yapılan araştırmaya göre, CHP ve İYİ Parti’nin oyu, AKP ve MHP’yi geçti!
AKP'li vekil Cuma İçten itiraf ediyor 'Bank Asya yönetiminde olanlar, şimdi Halk bankası yönetiminde !'
Stadyum isminden Atatürk kaldırılmıştı: AKP'nin o kararına karşı eylem
Osmanlı Ocakları Başkanı ciddi ciddi 'LDP'nin 2015'te verdiği müşahit kartlarını göstererek' İstanbul seçiminde hile olduğunu iddia etti !