Anasayfa1
07 Ağustos 2026 ( 22 izlenme )
Reklamlar

CHP'den topluca istifa ettiler! Belediye Başkanı ve 14 meclis üyesi YENİ Parti'ye katıldı


Burhaniye Belediye Başkanı Ali Kemal Deveciler ile 14 belediye meclis üyesi CHP'den istifade ederek YENİ Parti'ye katıldı. Deveciler, kararın ilkesel bir duruş olduğunu söyledi.


Balıkesir'in Burhaniye ilçesinde, CHP'li Belediye Başkanı Ali Kemal Deveciler ve 14 belediye meclis üyesi YENİ Parti'ye katıldı. Başkan Deveciler, 14 meclis üyesi ile Belediye önünde toplu fotoğraf çektirdi.

''HALKIMIZIN SESİ OLMAYA VE ÜLKEMİZ İÇİN MÜCADELE ETMEYE AYNI KARARLILIKLA DEVAM EDECEĞİZ''

Burhaniye'de CHP'den istifa etmeyen Belediye Başkanı Ali Kemal Deveciler, beraberinde 14 belediye meclis üyesi ile YENİ Parti'ye katıldığını duyurdu. Deveciler, yaptıkları şu ifadeleri kullandı:

"Değerli Hemşehrilerim, sizlerin bize güvendiği ve verdiği güçle, Belediye Yardımcılarımız olmak üzere 14 Meclis Üyesi arkadaşımızla birlikte Cumhuriyet Halk Partisi'nden istifadesiyle YENİ bir kez başladı. Bu karar; değil, ilkesel bir durmasıtur. Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün ilkesi ve devrimlerine, demokrasiye, hukuka ve millet gücüne bağlılığımızdan asla yeni başlayacağımızdan, Genel olarak Özgür Özel geleceğimizde yeni mücadelemizi sürdüreceğiz. Bu kişinin ilk olarak, Şahsım ve belediye Meclis üyeleriyle birlikte yürüyeceğimiz YENİ Parti'ye resmi kaydımızı gerçekleştirdik. Öte yandan, Belediye Meclis Üyelerimiz Oktay Erbalaban ve Yaşar Aydemir, Cumhuriyet Halk Partisi altında siyaset yapmayı sürdürüyorlar. Burhaniye'mize güvene layık olmak için aynı azim, kararlılık ve hizmet anlayışıyla çalışmaya devam ediyoruz. Yeni yolumuzun evrensele ve Burhaniye'mize hayırlı olmasını diliyor, günümüzde yanımızda olan ve ondan sonra da yetecek kadar esirgemeyecek tüm hemşehrilerime yürekten teşekkür ediyorum, sevgilerimi sunuyorum.”

Kaynak: Halk TV

Önerilen Videolar

Reklamlar

Bunlar da İlginizi Çekebilir

AKP, Kuşadası'nda 10 kişiyi öldüren PKK'lının amcasını başkan adayı yapmış! Kılıçdaroğlu'ndan 'elektrik vardı' diyen Bakan Dönmez'e çağrı: "Bu yazdığın yalansa, hemen istifa edecek misin?" Bu gece yarısından itibaren motorinde 1 lira 76 kuruş indirim bekleniyor Depremzedeler kalacak çadır bile bulamazken deprem bölgesinde satılık konteyner