CHP Sivas İl Başkanlığı tarafından düzenlenen Tarım ve Hayvancılık Çalıştayı programına katılmak için Sivas’ta bulunan CHP Genel Başkan Yardımcısı Veli Ağbaba, TEİAŞ’ın özelleştirme kapsamına alınmasını eleştirdi.
Ağbaba, şunları söyledi:
“TEİAŞ’ın özelleştirilmesi gündemde. Özelleştirilme kapsamına alınmış. Bu kurum da özelleştirilirse hem elektrik fiyatları çok artacak hem de belki devletin en önemli kurumlarından biri elinden çıkmış olacak.
Elektrik gibi önemli bir şeye daha çok yatırım yapılır ki, para kazanmaktan çok insanların refahı düşünülür. Yakında TEİAŞ ihalesi yapılacak ve bununla ilgili sizlere birçok yalan söylenecek. ‘Özelleştirilme yapılırsa daha üretim artacak, yeni teknoloji gelecek’ diye bir sürü yalanlar anlatılacak. Lütfen bunlara inanmayın.
Geçtiğimiz hafta Makine Kimya Endüstrisi Kurumu özelleştirilme kapsamına alındı, yine aynı şeyler söyleniyor, ‘üretim artacak, istihdam gelecek.’ Bunların hepsinin yalan olduğunu gördük. Özelleşen kurumların tamamının yerinde yeller esiyor. Türkiye’de malesef özelleştirme uygulamaları bu şekilde.”
https://www.krttv.com.tr/gundem/chpdenteiasinozellestirilmesinetepkih83691.html
Narin’in cansız bedenine ulaşıldığı görüntüler ortaya çıktı59 izlenme
Bakan Fatih Dönmez test sonucu pozitif çıkan personel sayısını açıkladı!75 izlenme
Çocuk evliliklerini savunan Nurettin Yıldız Karaman'da protesto edildi, AKP’liler tekbirlerle Yıldız’ı protesto edenlerin üzerine yürdü!37 izlenme
Yurter Özcan: Zarrab savcıya yeni bilgiler veriyor!556 izlenme
Merkez Bankası'nın müdahalesi: İşte kasadan çıkan para48 izlenme
CHP'ye veda sonrası Özgür Özel'den ilk paylaşım: "İstikameti milletle belirledik. Yolumuz açık olsun! Bu yolun sahibi de, gücü de millettir"22 izlenme
Manisa'da Türk doktorun büyük başarısı!3813 izlenme
Açlık sınırı 20 bin TL'nin üzerinde! 'Asgari ücret' detayı46 izlenme