Anasayfa1
19 Ağustos 2019 ( 126 izlenme )
Reklamlar

CHP’den Tank Palet Fabrikası için eylem kararı!


CHP genel başkan yardımcıları ve çok sayıda milletvekili Tank Palet Fabrikası'nın ASFAT formülüyle özel sektöre devrini protesto için Yarın (20 Ağustos Salı günü) saat 18.00'de Adapazarı Kent Meydanı'nda oturma eylemi yapacak.



Sakarya’da bulunan Tank Palet Fabrikası’nın, ASFAT formülüyle özel sektöre devrinin 21 Ağustos’ta gerçekleştirileceğine ilişkin bilgiler üzerine CHP, harekete geçti. CHP Merkez Yürütme Kurulu’nda konuyu masaya yatıran partililer, oturma eylemi kararı aldı. CHP TBMM Grup Başkanvekili ve Sakarya Milletvekili Engin Özkoç, “CHP’nin 8 genel başkan yardımcısı, salı günü saat 18.00’de Adapazarı kent meydanında 12 saatlik oturma eylemi başlatacak. Eylem sabah 06.00’da son bulacak” dedi.

VATANDAŞLARIN DA KATILMASI BEKLENİYOR

Tank Palet Fabrikası’nın satışına başından beri karşı çıkan CHP’nin eylemine vatandaşlardan da büyük katılım bekleniyor. Çok sayıda milletvekilinin de eylemde hazır bulunacağını belirten CHP’li Özkoç, devir işine başından beri şiddetle karşı olduklarını dile getirdi.

https://www.sozcu.com.tr/2019/gundem/chpdentankpaletfabrikasiicineylemkarari5289805/

Önerilen Videolar

Reklamlar

Bunlar da İlginizi Çekebilir

Koç'un İnsanlığa Hizmet Ödülü Emekliler Kartal'dan seslendi: "Ocak'ta çay kaşığı ile verdiğinizi Şubat'ta kepçeyle aldınız... En düşük emekli aylığı 45 bin lira olmalı" Resul Emrah Şahan kritik konuşma görüntüsünü paylaştı: "Bu memleketin hayallerini kırmaya devam eden akıl durdurulmalı, siyasi tutuklular bir an önce serbest bırakılmalıdır!" Metin Uca'nın vasiyeti ortaya çıktı: Geçen yıl programda anlatmış