Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) belediye operasyonları ve kurultay davası tartışmalarının gölgesinde 1.000 delegenin imzasıyla 21 Eylül Pazar günü Ankara'da 22'inci Olağanüstü Kurultayı'nı gerçekleştirmeyi planlıyor.
45 Kasım 2023'te gerçekleşen 38'inci Olağan Kurultay ile 6 Nisan 2025'teki 21'inci Olağanüstü Kurultay'ın iptaline ilişkin dava sürerken CHP olası bir kayyum kararının önüne geçmek için 1.000 delegenin imzasıyla kurultay düzenleme kararı almıştı.
Ancak CHP'nin 22’nci Olağanüstü Kurultayı'nın iptali için CHP Çankaya İlçe Üyesi Şahin Kurt dava açtı.
22’nci Olağanüstü Kurultayı için iptal davası açan Kurt, CHP yönetimi tarafından parti disiplinin zedeleyen eylemlerden dolayı ‘tedbirli’ olarak ‘kesin ihraç talebiyle’ Yüksek Disiplin Kuruluna sevk edildi.
Nefes
AKP'li belediyelerin de keyfi yerinde! Deprem haftasında konser ihaleleri yaptılar33 izlenme
Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum’dan Salda Gölü açıklaması!106 izlenme
İstiklal Caddesi’ndeki patlamadan acı detay…45 izlenme
Feridun Öncel'in Süleyman Soylu'nun babası Hasan Soylu ile fotoğrafı ortaya çıktı!103 izlenme
AKP'de peş peşe istifalar: 'Vicdanının sesi'ni dinleyen ayrılıyor! İşte geçtikleri parti46 izlenme
Fransa'da sokaklar savaş alanı gibi37 izlenme
Prag'da Atatürk heykelinin dikilmesi engellendi43 izlenme
Depremin üzerinden 23 ay geçti: Sorumluluğu olan 16 sanık hâlâ yakalanamadı!20 izlenme
Prim borcu olan EYT'lilere kötü haber
Sabiha Gökçen’in ikinci pisti ne zaman bitecek?
AKP’liler düğmeye bastı; Süleyman Soylu polislerin görev yerlerini değiştirdi
Bu nasıl bir mantık? İsrail'i protesto etmek için başkonsolosluk önünde 350 bin liralık araçlarını yaktılar, eve metrobüsle döndüler!