Olağanüstü kongreye gidilmesi için başvuruda bulunan CHP'den flaş bir hamle geldi. CHP, kurultay iptal davasının görüleceği 15 Eylül Pazartesi gününden bir gün önce 14 Eylül Pazar günü Ankara'da miting kararı aldığı belirtildi.
Mitingin nerede olacağına dair henüz bir açıklama yapılmazken CHP Ankara İl Başkanlığı temaslarını sürdürdüğü öğrenildi.
CHP, 15 Eylül'deki kurultay iptal davası öncesi dikkati çeken bir karar aldı. 900'ün üzerinde delegenin imza vermesi üzerine 21 Eylül'de olağanüstü kurultay yapılması için başvuruda bulunulmuştu.
900'ün üzerinde delegenin imza vermesi üzerine CHP Genel Başkanı Özgür Özel'in imzasıyla olağanüstü kurultay yapılması için Çankaya İlçe Seçim Kurulu'na başvuru yapıldı.
Çankaya İlçe Seçim Kurulu'na yapılan başvuruya göre Kurultay, 21 Eylül Pazar günü toplanacağı ifade ediliyor.
Kenya'da bit pazarında Türk vatandaşlığı satılıyor!46 izlenme
MUTABAKAT YALAN ÇIKTI!228 izlenme
KYK borçlularına müjde! Takvim netleştirildi ve Duyuru tarihi de belirlendi.31 izlenme
Can Atalay: "46 gündür millet iradesini gasp ediyorlar"31 izlenme
Sağlık Bakanlığı’na bir milyonluk dava!83 izlenme
Fed yetkililerine göre yönlendirme aktif29 izlenme
Sedat Peker 'Türkiye, geçiş rotası' demişti... Emniyet'in uyuşturucu raporu ortaya çıktı!42 izlenme
Mansur Yavaş’tan 'Cumhurbaşkanı adayı olacak mısınız?' sorusuna yanıt54 izlenme
Görevden ayrılan yöneticilere 1.1 milyon TL ödemişler!
Ayhan Bora Kaplan'dan skandal savunma: 'Ben örgüt kursam bu ülke 500 bin yıl geçse tespit edemez'
İTÜ'lü öğrenciler İmamoğlu’nun diplomasının iptalinde imzası olan dekanı protesto etti: Dekan, salonu güvenlik eşliğinde terk etmek zorunda kaldı!
Bakan Koca corona verilerini açıkladı: 27.688 yeni vaka tespit edildi, 27.949 kişi sağlığına kavuşurken, 231 kişi hayatını kaybetti!