CHP’li Faik Öztrak, Zafer Partisi Genel Başkanı Genel Başkanı Ümit Özdağ ve Millet İttifakı’nın Cumhurbaşkanı adayı Kemal Kılıçdaroğlu arasında yapılan görüşmeyi değerlendirdi. Kayyum tartışmalarına değinen Öztrak, sosyal medyada yer alan iddialarının dezenformasyon olduğunu dile getirdi.
Öztrak açıklamasında şunları söyledi:
“Bir dezenformasyon süreci başlatıldı. Protokol metni son derece açıktır. Protokolün dördüncü madde Millet İttifakı’nda yer alan metnin özetidir. Metinde yargı kararı olmadan adım atılmayacağı net şekilde belirtilmiştir.
Baştan beri söylüyoruz. Kılıçdaroğlu Bakanlar Kurulu’nu Millet İttifakı liderleri ile yaptığı görüşmelerden sonra yapacaktır. Özdağ ile yapılan görüşmede Bakanlık konusu hiçbir şekilde gündeme gelmemiştir. Görüşmenin ana omurgası kaçaklar, uluslararası güvenlik oluşturmuştur. Haber ve yorumlar dezenformasyon ve yalandır.”
Tele1
Ünsal Ban adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı!51 izlenme
'Türkiye'de gerçek enflasyon yüzde 39,2'118 izlenme
Türkiye O'na ağlıyor... Her satırı ayrı bir kahramanlık26 izlenme
MEB yönetmeliğin tersine davrandı: Yönetmeliğe değil, şeriata göre karar!91 izlenme
THY uçağı 52 gündür İran’da bekliyor!371 izlenme
Kırsala doğal gaz gelemiyor! CHP’den mutfak tüpündeki KDV ve ÖTV için kanun teklifi48 izlenme
Sendika uzmanı Aksu, Erzincan'da felaketi anlattı: "Buranın çökeceği daha önceden de söylenmişti. Mevcut yasalar burada teferruat düzeyinde kalıyor. Bunlar da siyasi görüşmelerle aşılıyor"40 izlenme
Yanmayan ormanlar da oteller için yok edilecek!51 izlenme