CHP’li Faik Öztrak, Zafer Partisi Genel Başkanı Genel Başkanı Ümit Özdağ ve Millet İttifakı’nın Cumhurbaşkanı adayı Kemal Kılıçdaroğlu arasında yapılan görüşmeyi değerlendirdi. Kayyum tartışmalarına değinen Öztrak, sosyal medyada yer alan iddialarının dezenformasyon olduğunu dile getirdi.
Öztrak açıklamasında şunları söyledi:
“Bir dezenformasyon süreci başlatıldı. Protokol metni son derece açıktır. Protokolün dördüncü madde Millet İttifakı’nda yer alan metnin özetidir. Metinde yargı kararı olmadan adım atılmayacağı net şekilde belirtilmiştir.
Baştan beri söylüyoruz. Kılıçdaroğlu Bakanlar Kurulu’nu Millet İttifakı liderleri ile yaptığı görüşmelerden sonra yapacaktır. Özdağ ile yapılan görüşmede Bakanlık konusu hiçbir şekilde gündeme gelmemiştir. Görüşmenin ana omurgası kaçaklar, uluslararası güvenlik oluşturmuştur. Haber ve yorumlar dezenformasyon ve yalandır.”
Tele1
Vatandaştan ‘büyüme’ rakamına tepki: "Gariban büyüyemedi, daha da küçüldü"48 izlenme
Şimdiki başkan, poşet satan Sefer Amca’nın yardımına koştu20 izlenme
Erdoğan'ın zeytini 6 yılda nereye geldi?25 izlenme
Erdoğan'ın işsizlikle ilgili sözleri, Güldür Güldür'ün skecini gerçeğe çevirdi 'Yaz çalışma oranı yüzde 90 !'374 izlenme
Dönek yandaş Savcı Sayan'dan çirkin sözler ! 'Darbe girişimine tiyatro diyenler o.çocuğudur'631 izlenme
Gezi Parkı eylemlerinde öldürülen Ali İsmail’in annesi Emel Korkmaz konuştu96 izlenme
AKP'de 500 bin liralık rüşvet krizi! 'Alınan jipe kimin bindiğini de açıkla'142 izlenme
Muharrem İnce seçim manifestosunu açıkladı284 izlenme