Kış kapıya dayandı. Kışlık kıyafet alamayan vatandaş ise çareyi 2.el kıyafetlere yönelmekte buldu. İkinci el ürünleri alan vatandaşlar, onları tamir ettirerek kullanıyor.
“100 TL’YE AYAKKABISINI KURTARIYOR”
Geçen seneye göre ayakkabı tamirinin yoğun olduğunu belirten bir esnaf, "Bir ayakkabı bin TL ise, bize 100 TL verip ayakkabısını kurtarmış olacak. Ayakkabı tamir ettirirken bile insanlar tasarrufa kaçıyor" dedi.
“700800 LİRADAN BAŞLIYOR”
Zeytinburnu'nda dar gelirlilerin alışveriş yaptığı küçük bir dükkanda kazak fiyatları 240420 TL arasında, montlar ise 500990 TL arasında değişiyor. Bakırköy'de lüks olmayan bir mağazada, montların fiyatı 3000 TL'den kazakların fiyatı 900 TL'den başlıyor. En ucuz deri bir ayakkabının ortalama fiyatı ise 700800 TL'den başlıyor.
Yeniçağ
Tarikatçıların kavgasında yeni perde! Cübbeli Ahmet ‘El Hüseyni sahte nikahla kadınları kandırıyor’129 izlenme
Sosyal konut projesinde fiyatlar arttı! "TOKİ Başkanı Erdoğan'ı yalanladı"41 izlenme
Barış Pehlivan'dan Adalet Bakanlığı'na Fatih Özer yanıtı: "Hapiste fazla kalmaması için Ankara’da pazarlık yapıldığı iddiası doğru mu?"38 izlenme
Yer İzmir: KYK yurdunda yine asansör düştü!28 izlenme
Sedat Peker: El Nusra'ya benim üzerimden silah yollandı39 izlenme
AKP'li üst düzey yöneticiden 'FETÖ borsası' açıklaması "Ne yazık ki bu ihbarların birçoğu doğru. Bazı milletvekillerimizden bu işe karışanlar oldu."288 izlenme
Saklı cennet Sardala Koyu’nu kirlettiler!565 izlenme
Esila Ayık için 4 yıl 8 ay hapis cezası istendi29 izlenme