Kış kapıya dayandı. Kışlık kıyafet alamayan vatandaş ise çareyi 2.el kıyafetlere yönelmekte buldu. İkinci el ürünleri alan vatandaşlar, onları tamir ettirerek kullanıyor.
“100 TL’YE AYAKKABISINI KURTARIYOR”
Geçen seneye göre ayakkabı tamirinin yoğun olduğunu belirten bir esnaf, "Bir ayakkabı bin TL ise, bize 100 TL verip ayakkabısını kurtarmış olacak. Ayakkabı tamir ettirirken bile insanlar tasarrufa kaçıyor" dedi.
“700800 LİRADAN BAŞLIYOR”
Zeytinburnu'nda dar gelirlilerin alışveriş yaptığı küçük bir dükkanda kazak fiyatları 240420 TL arasında, montlar ise 500990 TL arasında değişiyor. Bakırköy'de lüks olmayan bir mağazada, montların fiyatı 3000 TL'den kazakların fiyatı 900 TL'den başlıyor. En ucuz deri bir ayakkabının ortalama fiyatı ise 700800 TL'den başlıyor.
Yeniçağ
'İnternet tarifelerine dev zam' iddiası45 izlenme
Bir çocuğumuzdan 'Gelecek hayalin ne ' sorusuna çok düşündürücü cevap 'Belki Alman vatandaşı olurum !'208 izlenme
Flaş ayrılık: Ethem Sancak, TOGG Yönetim Kurulu'ndan istifa etti!114 izlenme
Hizbullah'tan AKP'ye "Akıllı olun, dolara da cemaatlere de dokunmayın!"545 izlenme
Menzilcilerin devlete yerleşmesi için yasa çıkarıldı!558 izlenme
Şirketler döviz yüzünden köşeye sıkıştı45 izlenme
Süt banyosu skandalında yeni gelişme! Tutuklandılar!42 izlenme
5 yaşındaki öz oğluna cinsel istismarda bulunan AKP'li isim tutuklandı!57 izlenme