Türkiye Gazetesi'nde yer alan habere göre, Kurumun operatörlere getirdiği "tavan fiyat uygulaması" sorunu çözmede yetersiz kaldı. BTK tarafından 1 Nisan'da açıklanacak yeni "azami ücret tarifesi" sonrası da operatörlerin yeni tarife ve paket fiyatlarına zam yapması bekleniyor.
BTK, operatörlerin konuşma ve SMS ücretlendirmesine 6 ayda bir yayınladığı "Mobil Elektronik Haberleşme Hizmetleri Azami Ücret Tarifesi" ile tavan sınırlaması getiriyor. İnternet ücretleri için ise Elektronik Haberleşme Kanunu çerçevesinde serbest piyasa koşulları işletiliyor. Bu nedenle operatörler esas zamlı tarifeleri internet paketleri için uyguluyor.
1 Nisan'da dakika ve SMS tavan fiyatlarının artırılması beklenirken, bu tarihten sonra taahhüdünü uzatmak isteyenler yeni zamlı paketlerle karşılaşabilecek.
Taahhüdü yaklaşanların zamdan etkilenmemek için yeni tarife ve paket taahhüdünü 1 Nisan'a kadar yapması gerekiyor.
KRT
Avrupa sıfır üzeri faize zemin hazırlıyor39 izlenme
Baba ve oğlu, adres soran sağlık çalışanlarına demir sopayla saldırdı41 izlenme
Barış Pehlivan açıkladı 'Cumhurbaşkanlığı Ekonomi Politikaları Kurulu'nun Başkan Vekili'nin oğlu kumarhane kralı. Diyanet, kumar için fetva verecek mi?'54 izlenme
Et yemek isteyen vatandaş 20 TL daha az vermek için sabaha karşı kuyruğa girdi!85 izlenme
Zam Zam Zam... Yağmur gibi zam geliyor! İşte son zamlanan ürünler53 izlenme
Sinan Ateş cinayetinde MHP izi: 'MYK üyesi hakkında yakalama kararı çıkarıldı' iddiası168 izlenme
Hollanda, satırlı soyguncuyu toz beziyle kovalayan Konyalı Latife Peker'i konuşuyor!51 izlenme
Sedat Peker SADAT'ın gölge adamını ifşa etti! BAE'den üst üste paylaşım yapıyor!64 izlenme
Atatürk'ün imzaladığı Nutuk alevlerin içerisinden kurtarıldı: Polisler imzayı görünce şok oldu
Haber Global'in muhabiri 'metro merdivenleri çalışmıyor' dedi, görüntüler muhabiri yalanladı
MEB’den ‘Andımız dilekçesi’ açıklaması: 3 kişi görevden alındı
İmamoğlu kararına Batı’dan sert tepki