Demokrat Parti Genel Başkan Yardımcısı Cemal Enginyurt, vatandaşlara sandığa gitme çağrısı yaparak, “13. Cumhurbaşkanı altılı masadan çıkacak. Bizim Cumhurbaşkanımız çalmayacak, saray denilen ucubede oturmayacak” dedi. Partisinin Dinar ilçe kongresinde konuşan Enginyurt, iktidara sert çıktı. Enginyurt, “Bunlar bir daha iktidara gelirse saltanatı ilan edecekler. Recep Abim bu işleri çok sever. Sarayda bir koltuğu var Abdülhamit Han'da yok o koltuk. Öyle bir poz veriyor ki sanırsın dünya kralı. Bunlar geçmişte FETÖ'cülerle birlikte Maklube masasındaydılar, şimdi HDP masasına geçtiler'' dedi.
FİTNE ÇIKARMAYIN!
Altılı masaya sürekli aday açıklama baskısı yapıldığına da dikkat çeken Enginyurt, şöyle devam etti: “Açıklarsak ‘Boyu uzun, saçı kısa' diyecekler. Televizyonlarda beş tane tetikçi var hazırda bekliyor. Deprem oluyor sel oluyor ‘aday' diyorlar. Teröristler saldırıyor ‘aday' diyorlar. 13. Cumhurbaşkanı millet masasından çıkacak. Kim olursa olsun Cumhurbaşkanı olacak. Kimsenin bu masayı dağıtmaya, fitne çıkarmaya hakkı yok. Millet bu masaya inandı, güvendi. Bizim Cumhurbaşkanımız çalmayacak, çaldırmayacak. Saray denen ucubede oturmayacak, Mustafa Kemal Atatürk'ün Çankaya Köşkü'nde oturacak. Altılı Masa çok iş yapıyor herkes biliyor ama sulandırmaya çalışıyorlar. Seçimlere 7 ay kaldı. Herkese ulaşın, çocuklarınız, torunlarınızın geleceği için yalvarın. Bunlar bir daha iktidara gelirse saltanatı ilan edecekler.”
Gezi döneminde algı yaratmak adına binlerce kişi işe alınmış! Tüm detaylarıyla 'AK Troll' raporu103 izlenme
Ankapark böyle batmış! İnanılmaz miktar!85 izlenme
Şehzadeler Belediye Başkanı Gülşah Durbay tedavi gördüğü Manisa Şehir Hastanesi'nde hayatını kaybetti23 izlenme
5 ihraçla yetinmeyip birçok teğmene ceza yağdırmışlar25 izlenme
İşçiler isyan etti: Paramız ödenmiyor, tehdit ediliyoruz202 izlenme
SADAT Başkanı: "Kılıçdaroğlu çıkacağı zaman reklam vermemiz için bizi tv100 aradı"40 izlenme
THK uçakları Datça'da ne yaptı?51 izlenme
Kaynak için Körfez'in kapılarını aşındırmayı sürdürüyolar: Bakan Şimşek ve MB Başkanı Erkan Suudi Arabistan'a gidiyor40 izlenme
Yargıtay Berkin Elvan’ın ölümüne sebep olan polisin cezasını onadı! 12 yıl sonra cezaevine girecek
PTT 2 milyon dolar ödedi, şirket iflas etti!
AKP'li belediye borçları yüzünden batıyor!
'Çocukların çığılığı kulağımda' dedi: Kocaeli Dilovası’nda 6 işçinin öldüğü parfüm deposu faciasının görgü tanığı tüm yetkilileri tek tek açıkladı