Habertürk canlı yayında konuşan iktidara yakınlığı ile tanınan gazeteci Cem Küçük, Gezi Parkı Davası'nda ağırlaştırılmış müebbet hapis cezası verilen iş insanı Osman Kavala'yla ilgili "Ben yıllarca FETÖ'yle ilgili binlerce araştırma yaptım. Hiçbir dosyada Kavala'nın adına denk gelmedim FETÖ'yle ilgili. Uydurma olduğunu düşünüyorum" ifadelerini kullandı.
"CEZANIN AĞIR OLDUĞUNU DÜŞÜNÜYORUM"
"Gezi seçilmiş meşru hükümeti çalışamaz işlemez hale getirmek için yapıldı. Gezi bir darbe girişimidir. Net böyledir. AK Parti bu işten haklı çıkmıştır" diyen Küçük, Osman Kavala'ya verilen ağırlaştırılmış müebbet hapis cezasının ise ağır olduğunu söyledi.
"UYDURMA OLDUĞUNU DÜŞÜNÜYORUM"
Küçük, "15 Temmuz'u yapanlara da ağırlaştırılmış müebbet verildi. Osman Kavala'ya da aynısı verildi. Kavala'nın masum olduğunu düşünmüyorum. Bu cezanın ağır olduğunu düşünüyorum. Başka bir suçtan olduğu iddia edilip 15 Temmuz eklendi. Ben yıllarca FETÖ'yle ilgili binlerce araştırma yaptım. Hiçbir dosyada Kavala'nın adına denk gelmedim FETÖ'yle ilgili. Uydurma olduğunu düşünüyorum. Casusluktan beraat etti" şeklinde devam etti.
Ali Haydar Fırat: "İtiraz edilen birkaç ilçenin yeniden CHP’ye geçmesi olası"32 izlenme
Tarihçi Sinan Meydan açıklıyor 'Ali Erbaş elindeki kılıçla kime meydan okumaktadır?'82 izlenme
Tane tane anlattı: Zeytinlik yasası çıkarsa o bölgede neler yaşanacak?14 izlenme
Eğitimde öğretmen açığının ardından şimdi de denetim krizi9 izlenme
O büyükşehirdeki son anket oranını açıkladı!71 izlenme
Yalova’da ‘her şey güzel olacak’ pankartları68 izlenme
2 milyonluk pandemi yardımı ihalesi yine AKP’li isme gitti!130 izlenme
Bir diploma bombası da AKP'nin Yeliz'inden geldi!110 izlenme
Narin Güran cinayetinde yeni gelişme: "7 Kasım tarihinde..."
Binali Yıldırım’ın ‘büyük bir yalan’ı böyle ortaya çıktı! İşte AYM kararı…
Boğaziçililerden Erdoğan'a mektup: Dikkat çeken TÜRGEV iddiası
Müyesser Yıldız: "Polisimiz namaz kılan üst düzey bir bürokratımızın ayakkabılarını koruma altına almış"