Terör örgütü IŞİD, Irak ve Suriye'de kontrol altında tuttuğu bölgelerde “Cazibeli kafirler'' adıyla bir pazar kurdu. Kadın ve kız çocukları, 50 dolardan 8 bin dolara kadar fiyatla satılıyor.
CHP İstanbul Milletvekili Sera Kadıgil konuyu TBMM'de gündeme getirerek, “Adına ister DAEŞ deyin isterse IŞİD deyin bunlar, Ortaçağ özlemiyle yanıp tutuşan bir grup ahlaksız katil sürüsüdür” dedi ve şunları söyledi:
* Bu insanların işgal ettikleri bölgede, 6 yaşından 70 yaşına kadar, 5 7 bin kız çocuğu ve kadın IŞİD tarafından alıkondu. Kaçırılanlar arasında Ezidiler, Türkmenler, Süryaniler, Araplar var. Binlerce kadın ve çocuk, ‘Cazibeli Kafirler' pazarlarında satılıyor.
50 DOLARDAN 8 BİN DOLARA KADAR
* 3 binin üzerinde kadın ve çocuğun hala bu aşağılık katil sürüsünün elinde bulunduğu tahmin ediliyor. Savaş ganimeti olduğu gerekçesiyle toplu tecavüze uğruyorlar. Sadece bir kere değil birden çok defa satılıyorlar.
* Köle pazarlarında satış fiyatları fiziksel özelliklerine göre değişiyor, 50 dolardan başlıyor 500 dolara, kadının güzelliğine göre 8 bin dolara kadar çıkıyor. IŞİD bir terör örgütüdür diyorsak ve bununla mücadele ettiğimizi söylüyorsak kendimizi inandırıcı kılmak için bu olan biteni araştırmak ve IŞİD'lilere hak ettikleri cezayı vermek zorundayız.
https://www.sozcu.com.tr/2019/gundem/cazibelikafirlerpazari5438809/
80 yıllık dev, Hotiç konkordato ilan etti!373 izlenme
Özelleştirmenin bedeli: Bakanlığın 30,5 milyar TL'si şirketlere aktı!18 izlenme
Çocuk istismarcısı, ‘Çok pişmanım’ dedi; iyi hal indirimi aldı!156 izlenme
İBB İmar ve Şehircilik Daire Başkanı Gürkan Akgün: Kanal İstanbul’a harcanacak 100 milyar İstanbul’u deprem felaketinden kurtarır166 izlenme
AB'de Suriyeli sığınmacıları geri gönderme pazarlığı32 izlenme
Seçil Erzan davasında ara karar açıklandı41 izlenme
Esenyurt bildiğiniz gibi: Asayiş denetimlerine rağmen bir gecede 3 kavga yaşandı68 izlenme
CHP’li Hakverdi’den Erdoğan’a “hırsızlık” yanıtı94 izlenme
Elektrik ve doğalgaza Nisan'da zam mı geliyor? Bakan Bayraktar yanıt verdi
Durdona Khokimova cinayetinde yeni görüntüler: Parçalanmış cesedi taksiye böyle taşımışlar!
Koltuk aynı bakan farklı: Ali Yerlikaya Süleyman Soylu'yu ikiye katladı
Okul müdürü ile veli arasında yumruk yumruğa kavga! O anlar kamerada