Terör örgütü IŞİD, Irak ve Suriye'de kontrol altında tuttuğu bölgelerde “Cazibeli kafirler'' adıyla bir pazar kurdu. Kadın ve kız çocukları, 50 dolardan 8 bin dolara kadar fiyatla satılıyor.
CHP İstanbul Milletvekili Sera Kadıgil konuyu TBMM'de gündeme getirerek, “Adına ister DAEŞ deyin isterse IŞİD deyin bunlar, Ortaçağ özlemiyle yanıp tutuşan bir grup ahlaksız katil sürüsüdür” dedi ve şunları söyledi:
* Bu insanların işgal ettikleri bölgede, 6 yaşından 70 yaşına kadar, 5 7 bin kız çocuğu ve kadın IŞİD tarafından alıkondu. Kaçırılanlar arasında Ezidiler, Türkmenler, Süryaniler, Araplar var. Binlerce kadın ve çocuk, ‘Cazibeli Kafirler' pazarlarında satılıyor.
50 DOLARDAN 8 BİN DOLARA KADAR
* 3 binin üzerinde kadın ve çocuğun hala bu aşağılık katil sürüsünün elinde bulunduğu tahmin ediliyor. Savaş ganimeti olduğu gerekçesiyle toplu tecavüze uğruyorlar. Sadece bir kere değil birden çok defa satılıyorlar.
* Köle pazarlarında satış fiyatları fiziksel özelliklerine göre değişiyor, 50 dolardan başlıyor 500 dolara, kadının güzelliğine göre 8 bin dolara kadar çıkıyor. IŞİD bir terör örgütüdür diyorsak ve bununla mücadele ettiğimizi söylüyorsak kendimizi inandırıcı kılmak için bu olan biteni araştırmak ve IŞİD'lilere hak ettikleri cezayı vermek zorundayız.
https://www.sozcu.com.tr/2019/gundem/cazibelikafirlerpazari5438809/
İran, İsrail'in kuzeyindeki liman kenti Hayfa'yı füzelerle vurdu29 izlenme
Türkiye-Suudi Arabistan Yuvarlak Masa Toplantısı Gerçekleştirildi28 izlenme
Atatürk düşmanı provokatör Fatih Tezcan'dan halka tehdit ! 'Bu ülkedeki zulalardan haberiniz var mı ?'154 izlenme
Erdoğan Bayraktar'dan ilginç paylaşım: "Sakın ayvayı yeme!"47 izlenme
İhraç edilen imamlar: "İnanç özgürlüğü yok mu bu ülkede?"127 izlenme
Son anketten Erdoğan’a kötü haber: Bütün olumsuzluklardan sorumlu...98 izlenme
Şehir Hastanelerinin işletmeleri kimlere gitti?97 izlenme
Öğrenci yemeğinden malzeme çalmışlar!181 izlenme
63 üst düzey firari FETÖ’cüye 4 yıldır maaş ve ikramiye ödeniyormuş!
Erdoğan'ın koruma ekibinin günlük maliyeti ortaya çıktı
Sedat Peker'in avukatı: "Muhalif gazetecilere yönelik bir operasyon beklentisinden söz ediliyor"
Binali Yıldırım eşinin yardımcılarını müşavir atadı, soru önergesi reddedildi!