AKP Çanakkale İl Başkanlığı’nın 18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anma Günü’nde şehrin çeşitli noktalarına parti bayrakları asması tepki çekti.
“18 MART SİYASET ÜSTÜ BİR TARİHTİR”
Cumhurbaşkanı ve AKP Genel Başkanı Erdoğan’ın Çanakkale ziyareti öncesinde, AKP İl Başkanlığı şehrin çeşitli noktalarına parti bayrakları astı.
Duruma sosyal medyadan tepki gösteren İYİ Parti Yerel Yönetimler Başkan Yardımcısı Rıdvan Uz, “AK Parti Çanakkale İl Başkanlığı’nın 18 Mart Çanakkale Zaferimizin yıl dönümünde şehrimizin çeşitli noktalarına milletvekilleri ile birlikte AK Parti bayrakları astığını üzülerek öğrendik. 18 Mart siyaset üstü bir tarihtir. 18 Mart herkesin bayramıdır. Kınıyoruz” ifadelerini kullandı.

SOSYAL MEDYADAN PAYLAŞTI
AKP’li vekil Jülide İskenderoğlu’da,”18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Deniz Zaferi törenlerimiz ve Cumhurbaşkanımız sayın Recep Tayyip Erdoğan'ın Çanakkale'mizi ziyaretleri öncesi, gece şehrimizi bayraklarla donatan gençlerimizi, İl Başkanımız Naim Makas ve Gençlik Kolları Başkanımız Alperen Uysal ile ziyaret edip kolaylıklar diledik” notunu düştü.

Kahreden görüntü: Ferdi Zeyrek ölümünden 3 gün önce o mezarlıktaymış...44 izlenme
Erdoğan’ın memleketinde isyan var! Hemşehrileri "Şirket resmen köyü terk edin diyor"86 izlenme
Rusya-Ukrayna savaşında son durum: Başkent Kiev’de peş peşe patlamalar…52 izlenme
Mansur Yavaş'tan Bakan Tekin'e sert tepki!30 izlenme
Başsavcılık talep etti: Esenyurt'taki tekel bayisinde yaşanan vahşete 'yayın yasağı'55 izlenme
Kılıçdaroğlu'nun avukatı duyurdu: Erdoğan davayı kaybetti!42 izlenme
İhracattan dönen gıdalara ne oluyor? Merak edilen soruya Bakan Bolat'tan yanıt33 izlenme
Skandal MASAK raporunda patladı: Ayhan Bora Kaplan’ın şirketine devletin bankasından 550 milyon lira akmış!55 izlenme