Çalışan emekliye 5000 TL ikramiye ödemelerinin ne zaman yapılacağıyla ilgili sorgulamalar sürüyor. Çiftçilere de ne zaman ikramiye ödemesi yapılacağı merak ediliyor.
AK Parti kaynaklarından alınan bilgiye göre, Genel Kurul, 2024 yılı Merkez Yönetim Bütçe Kanunu Teklifi ile 2022 Yılı Kesin Hesap Kanunu Teklifi'nin görüşmelerinin ardından çalışmalarına ara vermeyecek.
Bütçe maratonunun 25 Aralık'ta tamamlanacağı Genel Kurul'da, ekonomiye ilişkin düzenlemeler içeren Bazı Kanun ve Kanun Hükmünde Kararnamelerde Değişiklik Yapılması Hakkında Kanun Teklifi'nin görüşmelerine devam edilecek. Genel Kurul, bütçe görüşmelerinden önce 43 maddesi kabul edilen 86 maddelik teklifin diğer maddelerini ele alacak.
Teklif, çalışan emeklilere de 5000 bin lira ödenmesine yönelik düzenlemeyi de içeriyor.
TBMM Genel Kurulu'nda, yeni yıldan önce teklifin yasalaşması ve çalışan emeklilere 5000 bin lira ödenmesine ilişkin düzenlemenin de uygulamaya alınması bekleniyor.
Genel Kurul'un, bu teklifin yasalaşmasının ardından çalışmalarına ara vermesi planlanıyor.
Çalışan emeklilere 5000 bin TL ödenmesini içeren kanun teklifi, TBMM Plan ve Bütçe Komisyonu'nda kabul edildi. Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı tarafından yürütülen çalışmanın tamamlanmasının ardından, karar Resmi Gazete'de yer alacak.
ekonomim.com
Vural Çelik, Gülse Birsel sorusuna aylar önce böyle cevap vermiş: "3 günlük dünya"59 izlenme
İmamoğlu, Erdoğan dışındaki tüm liderlerden randevu istedi!70 izlenme
Emekliye Cumhuriyet Bayramı ikramiyesinde detaylar belli oldu: Hesaplara ne zaman, ne kadar yatacak?70 izlenme
İskenderun’da gönüllülerin kurduğu çadırkenti kaymakamlık kapattı!44 izlenme
Filistinliler gizlice Türkiye'ye getiriliyor: AFAD'ın tahliye uçağı ile geldiler46 izlenme
Erdal Beşikçioğlu hakkında tutuklama talebi20 izlenme
Kızılay eski başkanının kızı Fatma Zehra Kınık için hapis talebi44 izlenme
Ekonomik gidişat gözler önüne serildi: AKP ve MHP seçmeni bile artık inanmıyor!38 izlenme
İsrail yine hastaneleri hedef aldı
Erdoğan'dan ekonominin durumuna ilişkin itiraf gibi sözler! "İkinci çeyrek ülkemiz için bir miktar sıkıntılı gözükse de sonrası aydınlıktır"
İmamoğlu’na sarılmak için yarış var
Ekrem İmamoğlu’ndan 19 Mayıs tepkisi: "Ayıptır, yazıktır, olmaz!"