Home
11 Ağustos 2021 ( 84 izlenme )
Reklamlar

'Burhan Kuzu, Fuat Oktay'a çok iş çözdürdü' demişti: Fuat Oktay'dan Sinan Çiftçi hamlesi


Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay, Youtube yayınında açıklamalarda bulunan Burhan Kuzu'nun danışmanı Sinan Çiftçi hakkında suç duyurusunda bulundu.

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay'ın avukatı Deniz Yazar tarafından Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı'na sunulan suç duyurusu dilekçesinde, "Çiftçi'nin, 8 Ağustos'ta bir Youtube kanalındaki yayında Fuat Oktay'a yönelik hakarette bulunduğu" ifade edildi.

Dilekçede, "Çiftçi'nin Oktay ile ilgili sözlerinin ifade özgürlüğü kapsamında bulunmadığı, bu sözlerin eleştiri sınırları içinde değerlendirilmesinin de mümkün olmadığı" belirtildi.

NE OLMUŞTU?

Kuzu'nun bir dönem danışmanlığını yapan Çiftçi, Bizim TV Yayın Yönetmeni Şaban Sevinç'e yaptığı açıklamalarda, "Burhan Kuzu, ciddi paralara iş takibi yapardı. En çok Berat Albayrak'ı kullanırdı. Fuat Oktay, Mustafa Şentop'a da çok iş çözdürdü" demişti.

https://www.gercekgundem.com/siyaset/292271/burhankuzufuatoktayacokiscozdurdudemistifuatoktaydansinanciftcihamlesi

Önerilen Videolar

Reklamlar

Bunlar da İlginizi Çekebilir

Polise kafa tutan Suriyeliler! İşte bunların hepsi oy kullanacak Atatürk'e yapılan hakaretlere sessiz kalan Diyanet'ten ilk kez sağduyulu açıklama geldi: “Atatürk'ü anlamaktan aciz, gafil ve hainleri kınıyorum” Türk müşterileri almayan taksiciler, taksimetre ücretini beğenmeyen Araplardan para dayağı yedi! Meral Akşener'den Erdoğan'a 'şehit kanını sattın!'