Yazar olduğunu iddia eden Sevda Noyan, Ülke TV’de Esra Elönü’nün sunduğu ‘Arafta Sorular’ programında, son zamanlarda başlayan darbe tartışmaları üzerine şunları söylemişti:
”LİSTEM HAZIR”
”15 Temmuz kursağımızda kaldı, yapamadık istediklerimizi, boş bulunduk. Yanlış anlaşılmasın, doğru anlaşılsın. Bizim aile şöyle bir 50 kişiyi götürür yani. Onu söyleyeyim yani. Biz bu konuda maddi ve manevi olarak çok donanımlıyız. Ayaklarını denk alsınlar. Bizim sitede 35 var. Listem hazır”
Sevda Noyan’ın ”Ayaklarını denk alsınlar” sözleri üzerine sunucu Esra Elönü de ”Ayak az kalır bence. 4 ayaklarını denk alsınlar” diye konuşmuştu.
ARINÇ TEPKİ GÖSTERDİ
Noyan’ın bu açıklamaları sosyal medya başta olmak üzere birçok kesimin tepkisini çekerek tartışmalara neden olmuştu. Tartışmaya son olarak Cumhurbaşkanlığı Yüksek İstişare Kurulu Üyesi Bülent Arınç da girdi.
Gazeteci Kemal Öztürk'ün YouTube programına katılan Arınç, Sevda Noyan ve sözleri hakkında değerlendirmelerde bulundu.
“Bu kadının komşuları neler hissedecekler?” diyen Arınç, “Komşuları korkacak bu kadından. Ben olsam korkarım. ‘Bu ne cani bir kadın, eline bir şey geçse kapımızı çalıp bizi kesecek’ diye korkarım” ifadesini kullandı.
”MİLLET BAŞÖRTÜSÜNDEN NEFRET EDECEK”
Arınç “Biz hayatımızı başörtü mücadelesi için yaptık” diyerek sözlerini şöyle sürdürdü: “Geldiğimiz noktaya bakın. Başında örtüsü olan ve dindar olduğunu söyleyen bir kadın asmaktan, kesmekten bahsediyor. Bu başörtüsü nefreti doğuracak, ondan korkuyorum. Yoksa bu kadın ne halt ederse etsin. Millet başörtüsünden nefret edecek hale gelecek. Sokakta yürürken hakaret ediliyor. Neden? Bu kadın yüzünden.”
Sorumsuzluk virüsü huzurevinde 10 can aldı! Virüslü bakıcılar hastaneye bile gitmemiş!56 izlenme
Kırklareli'de uyuşturucu baskını sırasında bir polis elini ateşe sokup delili kurtardı! O anlar kamerada39 izlenme
Murat Yetkin: "Gecikmeler olmasa can kaybı bu kadar büyümezdi"43 izlenme
9 ilde seçim anketi: İşte bu Pazar seçim olsa partilerin oy oranları59 izlenme
Seçil Erzan’dan gözyaşlı savunma: Fatih Terim Fonu tutanaklara girdi45 izlenme
Mahkeme kararı: 'RTE Faşizmi' ifadesi hakaret değil58 izlenme
AKP'de eş-dost-kardeş ataması tam gaz devam: Eski vekil kamudaki ballı koltukları kardeşlerine dağıttı33 izlenme
Almanya'daki çifte vatandaşlık yasası değişiyor: Dışişleri yeni gelişmeyi duyurdu25 izlenme
Seçil öğretmen, Şırnak'ta öğrencileri ile Cumhuriyet Bayramı'nı kutladı diye PKK'lılar tarafından hedef gösterildi !
Suriyeliler, ‘Burası bizim siz gidin’ diyor!
Nesli tehlikede olan yaban keçilerinin avlanması için Tarım ve Orman Bakanlığı ihale açtı!
Gazeteci İbrahim Kahveci köprülere gelecek zammı açıkladı: "15 Temmuz Şehitler Köprüsü’nün geçiş ücreti 47 TL olacak"