AKP eski Milletvekili Şamil Tayyar, Cumhurbaşkanlığı Yüksek İstişare Kurulu Üyesi, AKP’li Bülent Arınç’ın FETÖ’yü aklamaya çalıştığını ifade ederek savcıları göreve çağırdı.
Bülent Arınç verdiği röportajda Kanun Hükmünde Kararnameler için “bir faciadır” demiş ve "Çevremde o kadar çok bu felaketi yaşayan insan var ki, ben onlara acıyorum, merhamet ediyorum. Aslında onlardan da özür diliyorum" ifadelerini kullanmıştı. Arınç ayrıca FETÖ yargılamalarında büyük hatalar yapıldığını belirterek yargıyı sert bir dille eleştirmişti.
Bülent Arınç’ın bu sözlerine, daha önce “FETÖ Borsası var” diyerek gündem yaratan AKP’li eski vekil Şamil Tayyar sert çıktı. Şamil Tayyar, sosyal medya hesabından Arınç’ı eleştirerek, “Arınç... FETÖ’yü aklama çabası, artık parti içi sorun değil yargının konusudur. Savcıları göreve çağırıyorum” dedi.
İşte o tweet:

https://odatv.com/bulentarincinsozleriakpyikaristirdisavcilargorevecagiriyorum02111943.html
Okullarda Erdoğan posteri tartışması büyüyor!12 izlenme
İBB'nin büyük başarısı! 'Askıda Fatura' projesi Bloomberg Küresel Belediye Başkanları Yarışması’nı kazandı, tüm dünyada uygulanabilir hale getiriliyor!44 izlenme
Ukraynalı dünya şampiyonu Rusya’ya karşı savaşırken öldü66 izlenme
Kahvehaneciler böyle seslendi "Yeter artık, bıçak kemiğe dayandı bizi sokağa indirmeyin!"45 izlenme
Cuma vaazında imamdan Arap propagandası! "İngilizle dost olup Arap düşmanlığı yapıyorlar"40 izlenme
Özgür Özel'den gizli tanıklarla ilgili çarpıcı iddia: CHP’den İBB iddianamesi sonrası gövde gösterisi22 izlenme
2 yıldır hizmet vermeyen 'helal akreditasyon' kurumuna 4 milyon bütçe!75 izlenme
Motorine büyük zam geliyor!146 izlenme
Cumhur İttifakı formunda: Yurttaşın yararına düzenlemelere ret
Giysilerin bakımı nasıl yapılır? Kıyafetlerin eskimemesi için 4 yöntem
Edip Akbayram için düzenlenen törende Zülfü Livaneli'den tarihi konuşma! Erdoğan'a "müsvedde" göndermeli bomba sözler!
Anıtkabir'e dokunmaya kalkarsan, karşında tıpkı bu evladımız gibi 7'den 70'e milyonları bulursun !