“Gözlerime bakar mısınız? Ne görüyorsunuz? Ekonomi gözlerdeki ışıltıdır” sözleriyle hafızalara kazınan Hazine ve Maliye Bakanı eski Bakanı ve AKP Mersin Milletvekili Nureddin Nebati’nin gözleri, mağazasındaki yükselişten dolayı da ışıl ışıl oldu. Nebati’nin ortağı olduğu aile şirketi B&G Store sermaye artırdı. Şirketteki 80 milyon TL’lik sermayenin 56 milyon TL’si Nureddin Nebati’nin kardeşi Seyidullah Nebati’nin, 24 milyon TL’si ise Nureddin Nebati’ye ait.
Şirkette 2018 yılında eski bakan Nureddin Nebati’nin payı 1 milyon 50 bin TL’ydi. Bu pay 19 Temmuz 2023’te 15 milyon TL’ye çıkarken; 24 Aralık 2024’te ise eski Bakan’ın payı 24 milyon TL’ye yükseldi.
BG Store şirketi son olarak Küçükçekmece’de şube açtı, İstanbul Havalimanı İç Hatlar Terminalindeki şubesini ise kapattı. B&G Store’un, Azerbaycan, Gürcistan, Rusya, Libya, Dubai, Suudi Arabistan, KKTC, Kosova, Kuveyt’te de şubeleri bulunuyor.

Şirketteki Nebbati markasında en lüks ürün olan erkek çocuk kayak takımı 8 bin 999 TL’den satışa sunuluyor. Erkek çocuk montları 415 bin TL aralığında. Pantolonlar ise 400 TL ile 2 bin 600 liradan alıcı buluyor. Gömlekler 350 2 bin 500 lira, erkek çocuk ayakkabıları da 8004 bin TL arasında değişiyor. Mağazanın satışa yeni koyduğu güneş gözlükleri ise 799.90 liradan satılıyor. Geçen yıl toplam 10.145 TL’den satılan erkek çocuk smokin takımının fiyatı da bu yıl 13.214 TL’ye çıktı.
B&G Store Kurucusu Seyidullah Nebati yurtdışı mağazaları hakkında şunları söylemişti:
“Azerbaycan, Gürcistan, Rusya, Libya, Dubai, Suudi Arabistan, Kıbrıs, Kosova, Kuveyt olmak üzere 9 ülkede mağazalarımız var. Türkmenistan, Bulgaristan ve Makedonya’daki diğer projelerimiz de hayata geçtiğinde 12 ülkede olacağız. Dubai’de yeni mağazamız için yer arıyoruz. Şu anda Libya ve Rusya hariç mağazalarımızın hepsi AVM’lerde.”

Sözcü, Nebati’nin markasını 16 Kasım 2023’te yazmıştı.
Sermaye artışı, şirketlere ortakları tarafından para konularak sermayeyi güçlendirmek amacıyla yapılıyor. Şirketlerin öz kaynaklarını artırarak mali güçlerini desteklemek için yaptığı finansal bir işlem.
Sözcü
Marketlerde en çok soğan ve patates pahalandı!144 izlenme
Hatalı restorasyon, haciz ve devir... Gündemden düşmeyen Kız Kulesi'nin olaylı tarihi39 izlenme
Hasta yakını, sosyal mesafe uyarısı yapan hemşirenin burnunu kırdı!89 izlenme
Herkes corona virüsü yüzünden ödemelerin ertelenmesini konuşuyordu! Virüse rağmen garanti ödemeleri yapıldı!69 izlenme
Türkiye'nin dört bir yanında esnaftan isyan sesleri yükseliyor: Virüs kongreden değil çay ocağından bulaşır!50 izlenme
İşveren ve çalışan arasında test ücreti tartışması57 izlenme
Tayyip Erdoğan yapacaklarını yıllar önce üstü kapalı söylemiş 'Padişah olmayı düşünmüyoruz !'1245 izlenme
Minguzzi davasında 'pes dedirten' mektuplaşma delil olarak dosyaya girdi! "Yaptık bir şey cezasını çekiyoruz. Aslanlar gibi yatar çıkarız"14 izlenme