Fesli Kadir Mısıroğlu'nun Cumhuriyetimizin kurcusu Mustafa Kemal Atatürk'e hakaretlerine ve Diyanet İşleri Başkanı Ali Erbaş'ın 10 Kasım'ın arefesindeki ziyaretine tepkiler dinmemişken şimdi de devreye sözde tarihçi Mustafa Armağan girdi. 'Derin Tarih'in şefi yeniden hedefine 23 Nisan'ı aldı!
Geçen yıl 'Atatürk'ün hatırasına alenen hakaret' ettiği gerekçesiyle yargılanan ve 1 yıl 3 ay hapis cezasına çarptırılan sözde tarihçi Mustafa Armağan, hedefine yine 23 Nisan'ı aldı! Atatürk'ün bir 'çocuk bayramı' ilan etmediğini öne süren 'Derin Tarih'in şefi, 23 Nisan kutlamalarını eleştirdi.
Tvnet'te yayınlanan Atatürk'e hakaretler edilen programı nedeniyle büyük tepki çeken Armağan, geçmiş yıllarda 23 Nisan kutlamalarını hedef alan Derin Tarih dergisini yeniden dolaşıma soktu.
Tepki çeken iddialarını yeniden gündeme taşıyan Armağan, "Atatürk 23 Nisan'ı çocuklara armağan etmediği gibi, 23 Nisan resmen çocuk bayramı da yapılmamış, TBMM reddetmişti" dedi.
Sosyal medya hesabından "İsmi çocuk bayramı ama resmen bayram değildi. Kanunla resmileşmesi 12 Eylülden sonra, MGK kararıyladır" diyen Armağan, 23 Nisan'ın dua okunarak kutlanmasını önerdi.
SABIKALI GEÇMİŞ
Tvnet’te geçen yıl yayınlanan ve Mustafa Armağan’ın sunduğu ‘Derin Tarih’ adlı programın konuklarından Süleyman Yeşilyurt, “Afet İnan hiçbir zaman manevi evlat değil, Çankaya’nın nikahsız ‘firts lady’sidir” demişti.

Derin Tarih dergisinin 62. sayısında da Latife Hanım'a ait olduğu iddia edilerek Atatürk'e hakaret eden bir mektup yayınlamıştı.
Derin Tarih adlı dergide de daha önce defalarca Atatürk düşmanlığı yapan Armağan, geçen yıl Rize’de yaşanan Atatürk heykeli kaldırılması tartışmasında da “Bize bu şan yeter” demişti.
Mustafa Armağan, Rize'de yaşanan Atatürk heykelinin kaldırılması olayında bu tweetleri atmıştı:


ERDOĞAN'A KARŞI FETULLAH'I SAVUNMUŞTU
Mustafa Armağan, Fetullah Gülen’in onursal başkanı olduğu Gazeteciler ve Yazarlar Vakfı’nın yayın bölümü yöneticisiydi. Gülen’i öven, ‘Medya Aynasında Fethullah Gülen (Kozadan Kelebeğe)’ ve ‘Diyaloğa Adanmış Hayat’ kitaplarını yazdı. Cumhurbaşkanı Erdoğan cemaate ‘Haşhaşiler’ dediğinde “Hizmet hareketine haşhaşi demek hakkaniyetle bağdaşmaz” diye savundu.
https://www.abcgazetesi.com/guncel/budafessizkadirguleniovenmustafaarmagan23nisanihedefaldi/haber112954
Kılıçdaroğlu'ndan 29 Ekim mesajı !76 izlenme
Konya'da karantina altındaki umreciler olay çıkarıp polisle arbade yaşarken, polislerin yüzlerine doğru tükürüyorlar !227 izlenme
Tarlada sudan ucuz market ve pazarda 5 katı37 izlenme
Ayşen Gruda'dan Hülya Koçyiğit'e 'özgürlük' yanıtı: Hülya Hanım hülyalardan bir an evvel uyansın601 izlenme
İşte İmamoğlu'nun tarihi diploma savunmasının tam metni! "Okuyun okutun" deyip paylaştı25 izlenme
Skandal: 13 yaşındaki çocuğu, kendisinden 15 yaş büyük erkekle nişanladılar!48 izlenme
Tek geçerli teklifle 25 milyonluk ihale Albayrak Grubu'na gitti29 izlenme
Sağlık Bakanı Koca güncel corona tablosunu açıkladı: Toplam can kaybı 5.167’ye, vaka sayısı da 202.284’e yükseldi!136 izlenme