İstanbul’da yazar Eylem Tok’un 17 yaşındaki oğlu Timur Cihantimur’un karıştığı trafik kazası sonucu bir kişi hayatını kaybetmiş, Eylem Tok ise oğlunu olay yerinden alarak birlikte ABD’ye kaçmıştı. Tepki yağan olayın yankıları sürerken, benzer bir vaka da Brezilya’da gerçekleşti.
Sözcü’de yer alan habere göre; 31 Mart gecesi 02.00 sıralarında Sao Paulo kentinde Sastre Filho (24), kumarhaneden çıktıktan sonra lüks aracıyla aşırı hızla başka bir araca çarptı. Diğer araçtaki Ornaldo Viana (52) öldü. Babası zengin bir iş insanı olan Filho, olay yerine gelen annesi Daniela Cristina Andrade tarafından kaçırıldı. Sürücüye alkol testi yapılamadı.
Filho’nun avukatı, “Ceza alması için alkollü olduğunu kanıtlamaları lazım. Kendisi ölen kişinin ailesine yardım etmek istiyor. Ancak karşı taraf görüşme talebimizi kabul etmedi” dedi. Filho tepkiler üzerine kazadan 3 gün sonra teslim oldu. Günler sonra yapılan alkol testi “temiz” çıktı. Filho 500 bin real (yaklaşık 100 bin TL) kefaletle serbest kaldı.
Tele1
Diyanet İşleri Başkanlığı adeta holding gibi!80 izlenme
Cengiz’den Cennet Koyu için ‘kapasite artış’ talebi!33 izlenme
Zarrab anketi: Dava AKP’ye ne kaybettirdi?1292 izlenme
CHP afişlerini AKP'li başkanın şikâyet ettiği ortaya çıktı! 'Kimyası bozuldu'88 izlenme
Savcıyı tehdit eden sanıktan ilginç savunma: "Merkel’in taktığı maskeyi ben yaptım"27 izlenme
Erdoğan’ın Sisi’yi havalimanına bıraktığı konvoy45 izlenme
FATİH Projesi de hüsranla sonuçlandı: Kamuya yükü 2 milyar!102 izlenme
CHP'den Akın Gürlek hamlesi25 izlenme
Erbakan’a toplu istifa şoku
CHP'li milletvekilleri ODTÜ'de öğrencilere destek için TOMA'ların önüne geçti!
Bu habere bakanın içi acıyor! TSK’da deprem tam gaz devam…Said Nursi’nin evini ziyaret eden general rütbe aldı!
‘Mucize, Atatürk’ün Türk milletine denk gelmiş olması’