Boşanmış Babalar Derneği Başkanı Muhammet Özen, Emine Bulut'u vahşice katleden eski eşi Fedai Baran için "Kahraman" ifadelerini kullandı.
Sosyal medya hesabından paylaşımda bulunan Özen, "Aslan parçası, meydanda karıyı boğazlamış. Yüreğim buz gibi oldu. Biz bu kahraman kadar olamadık. Benim yetişkin kızım anasının genç sevgilisinin yanında hangi babanın buna ciğeri dayanır diyen yok. Getçek katil Ömer Uğur Gençcan ve onu oraya atayan AKP'liler ve birgün mutlaka yargılanacaklar" dedi.

BU İLK DEĞİL!
Muhammet Özen, daha önce bir yerel gazeteye yaptığı açıklamada "Karılarını öldüren erkekleri alınlarından öpüyorum" şeklinde konuşmuş, Özen söz konusu açıklamaları nedeniyle 'tahrik ve suçluyu övme' suçlarından 10 yıla kadar hapis cezası istemiyle yargılanmıştı.
https://www.yenicaggazetesi.com.tr/muhammetozendeneminebulutunkatilinekutlamamesaji246435h.htm
Yeşilyurt'taki milyarlık arazi iki paşayı birbirine düşürdü18 izlenme
Cumhur İttifakı'nın Ankara adayı Turgut Altınok'tan 'malvarlığı' açıklaması: "Hepsi Allah’ın, biz emanetçiyiz"46 izlenme
İşte Altındağ'da Emirhan Yalçın'ın katil zanlısı Yahya Abdo'nun ifadesi! "Parkta aniden..."128 izlenme
Erdoğan'ın diplomasını bulamayan eski YÖK Başkanı Özcan: "Kişisel merakımdan araştırdım"40 izlenme
Öğretmenlerden MEB önünde eylem! Mağdur edilenlere ek atama talebi27 izlenme
İşte ikramiyelerin hesaplara yatacağı tarihler43 izlenme
İran Hürmüz Boğazı'nı açtı24 izlenme
Süte yapılan zam raflara yansımaya başladı!49 izlenme