Türkiye genelinde yapılan çağrılarla 2 Nisan Çarşamba günü boykot ilan edildi. CHP Genel Başkanı Özgür Özel'in destek verdiği boykot kampanyası dün milyonlarca yurttaş tarafından uygulandı.
Ancak boykot çağrısı iktidar tarafından hoş karşılanmadı, ekonomik darbe olarak nitelendirildi. AKP'li pek çok isim TV ekranlarına çıkarak halkı boykota karşı alışverişe davet etti.
2 Nisan Çarşamba günü ise AKP'li isimler bu defa kendileri marketlere giderek alışveriş yaptı ve boykotun karşısında olduklarını açıkladı.
TBMM Milli Savunma Komisyonu Başkanı ve AKP Kayseri Milletvekili Hulusi Akar da alışveriş yapan isimler arasındaydı. Sarıyer'de bir markete giden Akar alışveriş yaparak boykotu deldi. Akar'ın marketten yaptığı alışveriş bir arabayı dahi doldurmamasına rağmen 2 bin 381 lira tuttu. Akar'ın alışverişi ise sosyal medyada gündem oldu.
Sözcü
CHP az farkla kaybettiği Kırklareli'nde sonuca itiraz etti: "Seçim sonucu değişebilir"28 izlenme
Özgür Özel'den Erdoğan'a cevap: "Alpay Özalan denilen organizma..."22 izlenme
Erdoğan, başörtüsü için referandum restini geri çekti33 izlenme
İmamoğlu'nun faturası AKP'ye ağır oldu! Seçmen yumruğunu masaya vurdu12 izlenme
Atatürk’e hakaret eden Üçler Döner’in sahibi fenomene gözaltı49 izlenme
Türkiye'nin madenleri kimlere satılıyor?143 izlenme
Zam fırtınası sürüyor: Süte zam geldi!29 izlenme
Geçinemediğini söyleyen vatandaşa AKP'linin cevabı pes dedirtti!132 izlenme