Home
02 Ekim 2022 ( 42 izlenme )
Reklamlar

Borsada usulsüzlük operasyonu! 8 kişi gözaltında


Borsa işlemlerinde usulsüzlük yaptıkları iddiasıyla 8 şüpheli gözaltına alındı. Soruşturma kapsamında aranan iki zanlının yurt dışında olduğu belirlendi.

İstanbul merkezli 4 ilde, borsada işlem bazlı piyasa dolandırıcılığı yapıldığı iddiaları üzerine başlatılan soruşturma kapsamında haklarında gözaltı kararı verilen 10 şüpheliden 8'i gözaltına alındı.

İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından, borsa işlemlerinde örgütlü ve organize biçimde usulsüzlük yapıldığı ve Sermaye Piyasası Kanunu'na muhalefet edildiği iddiaları üzerine soruşturma başlattı.

Söz konusu soruşturma kapsamında haksız kazanç sağladığı belirlenen 10 şüpheli hakkında yakalama kararı verildi.

8 KİŞİ YAKALANDI 2 KİŞİ YURT DIŞINDA

Bu kişilerin yakalanması için çalışma başlatan İstanbul Emniyet Müdürlüğü ekipleri, İstanbul, Ankara, Muğla ve Balıkesir'de belirlenen 17 adrese operasyon düzenledi.

Operasyonda 10 şüpheliden 8'i yakalanırken, 2 şüphelinin yurt dışında olduğu tespit edildi.

Gözaltına alınan zanlılar, İstanbul Emniyet Müdürlüğüne götürüldü.

Gerçek Gündem

Önerilen Videolar

Reklamlar

Bunlar da İlginizi Çekebilir

İzmir Kadın Platformu, şüpheli ölümünün birinci yılında Rojin Kabaiş için yürüdü Kadını saçından sürükleyip darp etti, ‘Yardım edin’ çığlıkları sokağı inletti Torun Abdülhamid’i valiler konsoloslar resmi makamında ağırladılar! Fazıl Say'dan Nagehan Alçı'ya yeni salvolar: "Kırmızı çizgim"