Bolu Belediye Başkan Yardımcısı Leyla Beykoz ve CHP'li Belediye Meclis Üyesi Aydan Özdemir, il jandarma ekiplerince gözaltına alındı.
BOLSEV Vakfı ve BOLSEV Eğitim ve Yardım Ticaret A.Ş'ye yönelik soruşturma kapsamında, Bolu Belediye Başkanı ve BOLSEV Yönetim Kurulu Başkanı Tanju Özcan ve Bolu Belediye Başkan Yardımcısı Süleyman Can "irtikap" suçlamasıyla tutuklanmıştı.
Aynı soruşturma kapsamında, Bolu Belediye Başkan Yardımcısı Leyla Beykoz ve CHP'li Belediye Meclis Üyesi Aydan Özdemir, il jandarma ekiplerince gözaltına alındığı öğrenildi.
NEFES
Gaziantep’te, koronavirüsten hayatını kaybeden şahsın yakınları sağlık çalışanlarına saldırdı!52 izlenme
Sedat Peker'in açıklamaları dünya basınında böyle yankı buldu68 izlenme
Tekstilci rotayı değiştirdi: 76 yıllık Türk kumaşçı da Mısır pazarında24 izlenme
İstanbul'da evlerine girmeye çekinenler çadırlarda kalmaya devam ediyor43 izlenme
İthalat fayda etmedi kıymanın kilosu yine zamlandı!106 izlenme
Yoksullukta Avrupa lideriyiz27 izlenme
Narin Güran davasında yeni gelişme: Nevzat Bahtiyar hakkında yeni karar25 izlenme
Adalet Bakanı Gül, Gaziantep'te külliye yaptıran Suriye merkezli Haznevi tarikatı liderinin elini öptü !1348 izlenme