Böcek ailesinin hayatını kaybettiği zehirlenme olayına ilişkin yürütülen soruşturma tamamlandı. İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı, olayda sorumluluğu bulunduğu değerlendirilen şüpheliler hakkında iddianame düzenledi.
İddianamede Serkan Kışı, Zeki Kışı, Doğan Cağferoğlu, Hakan Oğlak ve Muhammad Moeen Ud In Chıshtı hakkında 'bilinçli taksirle birden fazla kişinin ölümüne neden olma' suçundan ayrı ayrı 2 yıl 8 aydan 22 yıl 6 aya kadar hapis cezası talep edildi.
Rustemsha Batyrov için ise 'taksirle birden fazla kişinin ölümüne neden olma' suçundan 2 yıldan 15 yıla kadar hapis istendi.
Savcılık ayrıca bazı şüpheliler hakkında taksirle yaralama ve ölüme neden olma suçlarından kovuşturmaya yer olmadığına karar verdi.
Gerçek Gündem
Kaynak: ANKA
AKP'li belediye meclis üyesi ihalede usulsüzlükten hüküm giydi: Meclis üyeliği düştü!42 izlenme
Kahraman itfaiyeciler 2 canı alevlerin arasından kurtardı! İlk müdahaleyi bakın nasıl yaptılar25 izlenme
AKP'lilerin toplantısından tartışma yaratacak fotoğraf: Atatürk yerine Abdülhamit!3429 izlenme
Binali Yıldırım'a göre 79 milyon vatandaş istisnasız sağlık hizmeti alıyormuş ! O halde izleyelim, bakalım gerçekten öyle mi !947 izlenme
İsrail-Filistin krizinde son durum! Netanyahu’dan yeni açıklama40 izlenme
TÜPRAŞ'ta kriz! İşçiler iş bırakıyor!223 izlenme
PTT'yi milyarlık zarara uğratan ismin yargılanması beklenirken ödüllendirildi!39 izlenme
Madımak Katliamı anıtına katillerin de ismini yazmışlardı, yıllarca süren mücadele sonuç verdi!46 izlenme
Erdoğan'ın başdanışmanı yine sosyal medyada ağzını bozdu: 'Seni yarın ters kelepçe ile aldırtmazsam..."
AYM'den Berberoğlu kararı için tarihi hamle!
AKP’li Konya Büyükşehir Belediye Başkanı'ndan su zamlarına skandal savunma! "Suyu ucuzlatırsak daha çok kullanırlar"
Erkan Baş’tan AKP'lileri sessizliğe gömen konuşma! 'Neymiş? Kadermiş. Lanet olsun böyle kadere! Bir tane patron çocuğu ölmez mi? Hep bize mi bu kader?'