İstanbul'da yaşayan Yılmaz T.'nin yaklaşık 30 gün önce corona virüsü testi pozitif çıktı. Yılmaz T. hastaneye kaldırılarak tedavi altına alınırken annesi ve ablası da yaklaşık 25 gün önce İstanbul'a giderek kendisini ziyaret etti.
Bir süre burada kalan anne ve kızı daha sonra Diyarbakır'ın Silvan ilçesindeki evlerine döndü. Yılmaz T., 15 gün önce hastanede yapılan müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti.
AKRABALARA DA KARANTİNA
Diyarbakır'a dönen anne Bedia ile kızı Hanım T.'ye kontrol amaçlı test yapıldı. Corona virüsü testlerinin pozitif çıkması sonucu anne ve kızı hastaneye kaldırılarak tedavi altına alındı. Bedia ve Hanım T. hastanede yapılan müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti.
Ailenin Silvan ve Diyarbakır'da bulunan akrabalarının karantinaya alındığı öğrenildi. (İHA)
https://www.sozcu.com.tr/2020/gundem/birziyaretuccancokacidetay5760993/
Gebze'deki bina neden yıkıldı? Uzmanı açıkladı27 izlenme
500 bin kişi daha işsiz kaldı!126 izlenme
60 yaşındaki adam 'Kediler için et vereyim' yalanıyla küçük kızı evine alıp taciz etti!49 izlenme
Seçil Erzan'ın tehdit edildiği görüntüler ortaya çıkmıştı, detayları belli oldu40 izlenme
Marmaris'ten özel yangın yayını yapan HalkTV'ye canlı yayın sırasında saldırı!120 izlenme
Bakanların Narin mesajında dikkat çeken detay67 izlenme
Rusya, Ukrayna'da ülkenin orta ve batısındaki 5 tren istasyonunu vurdu!81 izlenme
AKP'de Bülent Arınç-Mehmet Metiner kavgası büyüdü! "Omurgasız zavallı"63 izlenme
CHP’li vekillerden EYT’lilere 23 Haziran çağrısı
Ebubekir Sofuoğlu, İYİ Partili Örs'ü darp eden AKP'li Işık'ı övdü! "Ecdat geleneğidir, adamın dibiymiş; elleri dert görmesin"
'Yenidoğan' davasında duruşmadan atılan avukatın acı isyanı! 'Bu dava suçüstü belgesi, duyulmasın istiyorlar'
Avrasya Tüneli ve Marmaray depreme dayanaklı mı?