AKP Ordu Milletvekili ve TBMM Grup Yönetim Kurulu Üyesi Metin Gündoğdu, İsveç'ten Türkiye'ye getirilen Türk vatandaşı Emrullah Gülüşken'in fotoğrafını paylaştı ve ‘’İnsanı yaşat ki Devlet yaşasın’’ notunu düştü.
Ardından kendi paylaşımına yorum yapan Gündoğdu, "Çok doğru başkanım" diye yazdı. Kısa sürede çok sayıda kullanıcı "yanlış hesaptan paylaşım yaptınız" diye Gündoğdu'yu uyardı.
Sahte hesabından paylaşım yaptığı ortaya çıkan Gündoğdu, hatasını yarım saat içinde fark ederek yorumunu sildi.
İşte o paylaşım:

AKP'li Gündoğdu, gelen eleştirilerin ardından bir açıklama daha yaparak, söz konusu paylaşımı, bir belediye başkanına yanıt vermek isterken "sehven" yaptığını açıkladı.
Gündoğdu'nun açıklamaları şöyle:


Sosyal medya kullanıcıları Metin Gündoğdu'nun sahte hesaptan yapacağı paylaşımı kişisel hesabından yapmasını "AKP'li Yeliz" olayına benzetti.
2017 yılında, Meclis Genel Kurulu'ndan "yelizadeley" kullanıcı adıyla canlı yayın açılmış, kısa bir süre sonra ön kameranın açılmasıyla hesabın AKP Milletvekili ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın eski şoförü Ahmet Hamdi Çamlı'ya ait olduğu ortaya çıkmıştı.
Merkez'in 'kazığı' için özel düzenleme28 izlenme
Erdoğan’a jest yapan Kuzu ailesine milyonluk ihale!35 izlenme
Hayat pahalılığı talebi artırdı! İBB Kent Lokantaları’nda kaç kişinin yemek yediğini açıkladı35 izlenme
Ekonomist Selçuk Geçer'den TÜİK'in enflasyon rakamlarına 'Bu rakamlar gerçeği yansıtmıyor. ENAG rakamları gerçek olan. TÜİK de piyasaya yetişmeye çalışıyor!'50 izlenme
1700 yıldır saklanan sır ne? Papa Leo İznik'i neden ziyaret etti? Vatikan arşivlerinden sızan kehanet ne?14 izlenme
Asıl mesleği halı yıkamacı olan sahte psikolog her şeyi itiraf etti!20 izlenme
39 ülke, Çin yönetimine Uygurları serbest bırakması için mektup gönderdi, aralarında Türkiye yok!80 izlenme
Şırnak'ta aralarında polisler ve korucuların da olduğu şebeke '643 Milyon TL'lik vurgun yaptı !1988 izlenme