AKP'li Gümüşhane Belediyesi, otobüs alımı için bir ihale açtı. İhaleye giren tek firma Gümüşhane Belediye Başkanı Ercan Çimen'in akrabaları oldu. Söz konusu ihale tartışma yarattı.
Belediye Başkanı Ercan Çimen'in Sözcü'den Veli Toprak'a yaptığı açıklamada “İhale herkese açıktı, her şey hukuki” diye konuştu.
İhaleye sadece Çimenler A.Ş. isimli firma teklif verdi. Alınan 4 otobüs belediyeye teslim edildi. Belediye Başkanı Ercan Çimen,sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla, "Belediyemize kazandırarak halkımızın hizmetine sunduğumuz yeni halk otobüslerimizi teslim aldık” dedi.
Sözcü'nün “Kazanan firma amcaoğullarınızın mı?” sorusuna Çimen şu cevabı verdi: “İhale ulusalda yayınlandı ancak bir firma teklif verdi. İsteyen girebilirdi, Türkiye'de belki de 500'e yakın Isuzu bayi var. Amcazadelerimin (amca çocukları) firması ihaleyi kazandı. Her şey hukuki, açık ihale. Ben daha önce bu firmanın bayiliğini yapmıştım.”
Öte yandan Ercan Çimen'in özgeçmişinde Çimenler A.Ş. Yönetim Kurulu üyesi olduğu bilgisinin yer aldığı da görüldü.
https://halktv.com.tr/birihalehaberiakplibaskaninamcazadelerikazandi438822h
Ruslar akın akın geliyor: Türkiye’de Rus şirket patlaması!50 izlenme
Yıllık cirosu 100 milyara yaklaştı: TMSF 'Bünyesinde' 770 şirketi barındırıyor36 izlenme
Türk Bayrağı’nı bez gibi yere sererek üstüne oturan şahsın saygısızlığını Türk kadını affetmedi!34 izlenme
Bakan Koca açıkladı: 64.935 yeni vaka tespit edildi, 72.106 kişi sağlığına kavuşurken, 162 kişi hayatını kaybetti!38 izlenme
Dolandırıcılık çetesinin lideri, vergi rekortmeni olmuş!180 izlenme
Trump'ın avukatından maskeleri düşüren açıklama! "Kazanamazsak hepimiz sanık sandalyesine oturacağız!"10 izlenme
FETÖ'cülere ABD'de yolsuzluk soruşturması!93 izlenme
AFAD görevlisinin 'çoğu ölmüş gitmenize gerek yok' dediği Samandağ'da 350 insan enkazdan sağ çıkarıldı!48 izlenme