Van’ın Gevaş ilçesinde 2023 Haziran tarihleri arasında ikincisi düzenlenecek Selda Bağcan, Ceza, Hayko Cepkin, Kurtalan Ekspres, Can Bonomo, Feridun Düzağaç, Duman ve bir çok ünlü müzisyen ve grubun katılacağı gençlik festivali gerçekleşmesine günler kala bir sürpriz bir kararla kaymakamlık tarafından iptal edildi.
Festivalin organizasyonu için günler öncesinden biletler satıldı, organizasyon şirketince ödemeler yapıldı ancak Van’da bir gecede bütün sokaklara festival ile ilgili karalama afişleri asılmaya başlandı. ‘Festival Tuzağına hayır’, ‘Müslüman gençliği koruyalım’, ‘Gençlik festivali mi gençliğin felaketi mi’ şeklinde yobaz mesajlarla karalama kampanyaları başlatıldı ve kaymakamlık resmi tatil gününde bir açıklama yaparak festivalin iptal edildiğini duyurdu.
KÜLÜNK’TEN KAYMAKAMA TEŞEKKÜR
İptal kararının ardından ilginç bir şekilde eski Milletvekili AKP’li Metin Külünk Sosyol medya üzerinden Gevaş kaymakamına teşekkür etti.
Duyunca kulaklarınıza inanamayacaksınız! İstanbul'daki Suriyeli garsonların maaşları bakın ne kadara çıktı?499 izlenme
AKP’nin mitingde ‘cemaat toplama’ talebini reddeden imamın başına gelmeyen kalmadı! Soruşturma başlatıldı, sürgün edildi, tehdit edildi, ceza verildi34 izlenme
AKP’li belediyenin yaptığı ihalede ‘kardeş’ kıyağı!76 izlenme
Tekel cinayetinin üzerinden az bir zaman geçmişken Bursa'dan da silahlı çatışma görüntüleri geldi147 izlenme
Devlet 300 bin öğrenciyi icraya verdi!102 izlenme
Sağlık Bakanı açıkladı: 9.385 yeni vaka tespit edildi, toplam vaka 5.160.423'e, can kaybı da 45.626’ya yükseldi!65 izlenme
Hatay’da çıkan orman yangını yerleşim yerlerine sıçradı!67 izlenme
Erdoğan'ın emekli hamlesi ters tepti: "Bankaların verdiği promosyondan müjde mi olur!"39 izlenme