15 Temmuz darbe girişiminin yıl dönümüyle ilgili özel yayın gerçekleştiren TRT'deki programa konuk olan Marmara Üniversitesi İlahiyat Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Ali Köse, "Benim bu konudaki kanaatim 15 Temmuz’dan gerekli dersin alınmadığı ve yeterli önlemlere gidilmediği şeklindedir. Bir FETÖ gitti, bin FETÖ geliyor. Bu uyarıyı yapmak benim vazifem” demişti.
OdaTV'de yer alan habere göre; Köse’nin bugün yaptığı paylaşımla görevinden alındığı anlaşıldı. Köse yerini, fakültenin bir diğer hocası Prof. Dr. İsmail Safa’ya bıraktı.
Köse Twitter hesabından yaptığı açıklamada, “YENİ DEKANIMIZ Marmara İlahiyat'ın yeni dekanı Prof. Dr. İsmail Safa Üstün kardeşimdir. Yıllardır beraber çalıştığımız İsmail Safa hocamızın başarılı olacağına inancım tamdır. Bundan böyle şahsıma tevdi edeceği her türlü görev vazifemdir. Ne mutlu Marmara İlahiyatlıyım diyene” ifadelerini paylaştı.

https://www.gercekgundem.com/guncel/238639/birfetogittibinfetogeliyordiyendekangorevindenalindi
İYİ Parti'de 6 istifa: 'Tabela partisi oluruz...'25 izlenme
CHP'den tarihi Aydın mitinginde ışıklı gösteri! "Hey gidinin efesi, efelerin efesi"19 izlenme
Mansur Yavaş'tan yurtta kalan öğrenciler için yeni adım!25 izlenme
YSK açıkladı: Bir tek Erdoğan'a yasak yok!1216 izlenme
Kan kaybı sürüyor: Kapanan inşaat şirketi sayısı 80 bini geçti35 izlenme
Eski Yemenli bakanın oğlu İstanbul'da yaşlı kadına çarpmıştı: Savcı itiraz etti30 izlenme
Santorini'de depremden daha büyük felaket! 375 yıl sonra tehlike çanları çalıyor43 izlenme
İstanbul’da kritik toplantı! İmamoğlu tehlikeyi madde madde sıraladı83 izlenme
5. kez tutuklanan Barış Pehlivan: "Can güvenliğimin olmayacağını biliyorum, lakin yine yazacağım"
27 çocuğu istismar eden öğretmenin 800 yıla kadar hapsi istendi!
AKP'li vekil şikâyet etti, Araplara 'pis' diyen Trabzonlu gencin başına gelmeyen kalmadı!
İmamoğlu'ndan gençlere: "Korku duvarlarını ilk siz aştınız, tarihi siz yazacaksınız!"