Türkiye'de turizm denilince ilk akla gelen bölgelerden birisi de Bodrum. Ancak son yıllarda Bodrum pahalılığı ile anılıyor. Hem yerli hem yabancı turistler yurt dışında tatili fiyat kıyaslamasına girdiklerinde daha cazip görüyor.
Bodrum’da yeniden gündeme gelen yüksek fiyatlar, bu kez rekor düzeyde bir restoran hesabıyla dikkat çekti. Sosyal medyada paylaşılan ve Bodrum’daki bir işletmede kesildiği öne sürülen fatura, lüks bir otomobil fiyatına ulaştı: 1 milyon 38 bin 452 TL.
Söz konusu faturada sadece servis ücreti, 111 bin 262 TL olarak hesaplandı. Yani toplam tutarın yaklaşık yüzde 10’u, yalnızca servis bedeline ayrılmış durumda.

Toplam fiyatla birçok ilde inşaatı yeni bitmiş, 1'inci, veya 2'nci katta 2+1 ev de alınabiliyor. En daraltılmış aramada bile sahibinden birçok ev ilanı bulunuyor.
Bodrum'da bu yaz sezonunun da rekor fiyatlara sahne olması beklenyor. Ancak bu ölçekteki bir fatura, “lüks tüketimin sınırları nereye kadar zorlanabilir?” sorusunu yeniden gündeme getirdi.
Ahmet Minguzzi davasını Sedat Peker'in avukatı üstlendi12 izlenme
Yangında can verenlerin aileleriyle dalga geçtiler! Çirkin paylaşımlara soruşturma19 izlenme
Suriye’ye un, nohut ve mercimek hibe edeceğiz!37 izlenme
Yenidoğan vurgununda çetenin elebaşı olan doktor Fırat Sarı bebekler ölürken saç ektiriyormuş!25 izlenme
Erdoğan bildiğiniz gibi: İsmailağa Cemaati'ni ziyaret etti22 izlenme
Süte büyük zam!23 izlenme
Binali Yıldırım'dan inciler! "İSPARK nasıl zarar etmiş kafam almıyor"237 izlenme
Belediye aracılığıyla 20 kişinin Bremen'e kaçırıldığı AKP'li başkandan savunma! "Vatandaş işsiz güçsüz, devlete yük"99 izlenme
AKP’li başkan ‘resmen’ dayak timi kurmuş: 7 yıl ara ile gerçekleşen saldırıda aynı isimler çıktı!
Konya’daki çöken binaya ilişkin flaş detaylar: Zemin kattaki balık restoranın büyük hatası ortaya çıktı
Doğalgaz bütçeyi yakıyor vatandaşı ısıtmıyor
Tokat'ta 16 yaşındaki kızına 8 yıl boyunca cinsel istismarda bulunduğu iddia edilen kişi tutuklandı