Elazığ’daki depremin ardından gericiler AKP tarafından alınmayan önlemlerin üzerini örtüp halka yönelik suçlamalarda bulunurken, oyuncu Tuna Arman, “Binlerce tarikat şeyhinin bu ülkeye bir akut köpeği kadar faydası yok” şeklinde bir paylaşımda bulundu.
Arman’ın bu paylaşımının ardından gerici Yeni Akit ise Tuna Arman’ı “İslam düşmanı” ilan edip “sözde sanatçılar tepki çeken paylaşımlarını sürdürüyor” diyerek hedef gösterdi.
Yeni Akit’in haberi tepki çekerken, Arman, “Yıldız Teknik Üniversitesi’nde profesörlük yapan Gencer’in, Elazığ Depremi’nin ardından afetlerin pedofilinin yasaklanmasından dolayı olduğunu savunan” sözlerini paylaşıp, “Al buyur sonra biz birşey söyleyince hedef gosteriliyoruz bu nedir?” paylaşımında bulundu.
https://www.abcgazetesi.com/binlercetarikatseyhininbuulkeyebirakutkopegikadarfaydasiyok75531
Milyonlarca kullanıcısı var: Bir uygulamaya daha Türkiye'de erişim engeli22 izlenme
Vahdettin’in ihanetinin belgesi!199 izlenme
Bakan Koca: Şu ana kadar Corona virüsü tespit edilmedi87 izlenme
İBB iddianamesine Yeni Şafak müdahalesi mi? Bu kadarı da tesadüf değildir...17 izlenme
Erdoğan aydınlara seslendi: Fikir soytarıları265 izlenme
Cep Herkülü Efsane Şampiyon Naim Süleymanoğlu'na Saygıyla...130 izlenme
Devlet Bahçeli’nin halefi olarak görülüyordu… MHP ve AKP’yi yerden yere vurdu!45 izlenme
İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu görevden uzaklaştırıldı26 izlenme