Peker, şunları söylemişti:
"Kokain işini anlatayım. Yeni güzergah kurmak için Venezuela'ya kim gitti? Binali Yıldırım'ın oğlu Erkan Yıldırım. Ocak ayında 4 gün, Şubat ayında 4 gün Venezuela'da kaldı.
Binali Bey'in böyle bir şeyin içinde olduğunu düşünmüyorum ancak ilk zamanlar Erkan Yıldırım hakkında çektikleri kasetleri kumar kasetleri değil başka kasetler rüşvettir vs. daha sonra bunu bu işe yönlendirdiler bu işin aparatı haline geldiler. Türkiye'ye gelişi gidişi tüm organizasyonun ağları bu şekilde. Neden kokain yakalanamıyor neden kokainleri Erkan Yıldırım'ın direkt gemisiyle ilgili de değil başka gemiler de koordinasyon alıyor. Peki Mehmet Ağar bunun neresinde. Mehmet Ağar da bu senkronizenin tam ortasında. Erkan Yıldırım Süleyman Soylu dostluğuna bakın. Erkan Yıldırım'ın Süleyman Soylu'nun çevresinde bu konularla ilgili dostluğuna bakın.
Bir de diyorlar devleti zora sokmak için anlatıyor. Hayır ben devleti zora sokmak için anlatmıyorum."
Peker'in iddialarının ardından İsmail Saymaz, çarpıcı bir fotoğraf paylaştı.
Erkan Yıldırım'ın resmi görevle Venezuela olduğu bir fotoğrafı paylaşan Saymaz, ''Binali Yıldırım’ın oğlu Erkam Yıldırım, resmî sıfatı olmadığı halde Aralık 2020’de TürkiyeVenezuela Parlementolar Arası Dostluk Grubu ile bu ülkeyi ziyaret etmiş. Fotoğrafta sağdan üçüncü... Bu fotoğraf, Karakas Büyükelçiliği’nin hesaplarında yayınlandı'' ifadelerini kullandı.
Saymaz kaynak olarak Gazeteci Cüneyt Özemir'i gösterdi.
Saymaz'ın paylaştığı fotoğraf şöyle:


Ukraynalı dünya şampiyonu Rusya’ya karşı savaşırken öldü66 izlenme
Diplomanın akıbeti belli oldu ! 'FETÖ'cüler Erdoğan'ın diplomasının orijinalini ele geçirip yok etmişler !'658 izlenme
Kadın derneğinin erkek başkanı kadına şiddet sorusunu engelledi! 'Her soruyu kabul etmiyoruz'40 izlenme
"Mehdi gelecek" diyen Saray Danışmanı Adnan Tanrıverdi istifa etti410 izlenme
5 Ayrı cinsel saldırı ve taciz suçundan kaydı bulunan o sapık yakalanmıştı, mahkeme serbest bıraktı!174 izlenme
AKP'nin 455 milyonluk ihalesinde yolsuzluk skandalı!272 izlenme
Eşofmanlı çocuk seni hiç unutmayacağız...99 izlenme
New York Times ilk kez Türkiye için seçim tahmini yaptı!17 izlenme