YSK’nın İstanbul’da iptal ettiği seçimler sonrası İBB Başkanlığı için tekrar yarışa giren AKP’li Binali Yıldırım ile CHP’li Ekrem İmamoğlu’nun projeleri de yeniden konuşulmaya başlandı.
Seçimin YSK tarafından iptal edilmesinden önce 19 gün boyunca İstanbul’da suyu yüzde 40 indirimli vereceğini, öğrenciler için ise aylık akbili 85 TL’den 50 TL’ye indireceğini belirten Ekrem İmamoğlu’nun projeleri, Yıldırım’ın 23 Haziran’da tekrarlanacak seçim için vaatleri arasına girdi.
İmamoğlu’nun seçim projelerini sahiplenen Yıldırım’ın 31 Mart öncesinde katıldığı bir TV programında, indirimli su ve indirimli ulaşım için kaynakların yetersiz olduğunu belirttiği ortaya çıktı.
Yıldırım’ın seçim öncesi katıldığı programda, “Kaldıramayacağınız bir maliyet. Yüzde 40 bir indirim. İETT destekleniyor.Suyu destekle, gazı destekle, ulaşımı destekle… Ne yapacaksın İstanbul’un temel yatırımlarını ne ile yapacaksın?” ifadelerini kullandığı görülüyor.
Yandaş A Haber’de akılalmaz ‘işsizlik’ yorumu! 'İşçi aranıyor ama insanların bir kısmı özellikle gençler iş beğenmiyor'70 izlenme
Kamuoyu Araştırmacısı Ölçer’den CHP’ye ‘ölü seçmen’ çağrısı: "İstediğim belgeleri ulaştırırlarsa…"20 izlenme
İstanbul'da kentsel dönüşüme yoğun talep25 izlenme
Kriz Diyanet’in yanından geçmiyor22 izlenme
Suudiler'den Türk Milleti için skandal sözler!83 izlenme
Mansur Yavaş'tan iktidar göndermeli kapak! "Unutmayın ki sonsuz iktidar yoktur"94 izlenme
AKP'deki kavga gözler önüne serildi! Abdulhamit Gül'den Süleyman Soylu'ya gönderme42 izlenme
Kemal Kılıçdaroğlu’ndan Erdoğan'a ağır gönderme: "Ortağın ölmüş"21 izlenme