Türkiye Ziraat Odaları Birliği’nin Ankara’daki otelinde, Binali Yıldırım’ın ev sahipliğinde dün akşam verilen yemekte günün menüsünde yer alan kazları, Eski Ulaştırma Bakanı, AKP Kars Milletvekili Ahmet Arslan Kars’tan getirtti.
Kaz Partisine eski TBMM Başkanları Cemil Çiçek ile İsmet Yılmaz’ın yanı sıra MHP’den sonra istifa ettikten sonra AKP hükümetinde bakanlık yapan Tuğrul Türkeş de katıldı. Eski bakanlardan, Vakıfbank Yönetim Kurulu Başkanı Abdülkadir Aksu’nun da bulunduğu yemekte, eski Grup Başkanvekili, Kayseri Milletvekili Mustafa Elitaş, eski bakanlardan Kürşad Tüzmen, Güldal Akşit, Said Yazıcıoğlu da ile çok sayıda milletvekili de bulundu.

Daha önce İstanbul’da Büyükşehir Şehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu ile İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer’in de katıldığı “kaz partisi” kamuoyunda tartışmalara yol açmıştı.
Elazığ depreminin ardından Binali Yıldırım ve AKP milletvekillerini bir araya getiren kaz partisiyle ilgili eski bakanlar “nezaket yemeğiydi” diyerek açıklama yapmaktan kaçındı. Kars Milletvekili Ahmet Arslan ise, herhangi bir açıklama yapmadı.
Öte yandan "kaz partisi"ni sosyal medyada gören kullanıcılar sıklıkla Tevfik Fikret’in ünlü Hanı Yağma şiirini paylaştı.
Tevfik Fikret’in "Yiyin efendiler yiyin, bu hanı iştiha sizin, / Doyunca, tıksırınca, çatlayıncaya kadar yiyin!" dizeleri saatler içinde binlerce kez paylaşıldı.
http://www.krttv.com.tr/gundem/binaliyildirimakplilerekazpartisiverdih26407.html
Seçimden önce son anket: İmamoğlu, Erdoğan ile yarışsa da Kurum ile yarışsa da kazanıyor38 izlenme
Osmanlı torunu ülkeyi ikiye böldü! Bukele kurtarıcı mı diktatör mü?102 izlenme
Ekonomiyi eleştiren Erdoğan’ın köylüsü 'hakaretten' gözaltına alındı! "Tehdit ediliyorum"58 izlenme
Öğrenciler ayağa kalkmıştı: KYK yurdundaki skandalda istenen cezalar netleşti22 izlenme
Hani hurdaydı? THK’nın uçakları hazır, pilotlarla görüşülüyor!52 izlenme
Ünlü SGK uzmanı Özgür Erdursun memur ve emekliye yapılacak zammı açıkladı154 izlenme
Mahsur kalan bir kediyi kurtarmak isteyen kadına 'emniyet şeridinde' çarpan şoföre meydan dayağı!31 izlenme
Başkan Soyer, makam odasını minibüse yükledi! Tek tek geziyor!124 izlenme
Ferdi Zeyrek'in eşi Nurcan Zeyrek'ten yürek yakan konuşma: "Bana hep, ‘Nurcan dik dur, 3 çocuğumuz var’ derdi. Sözümü verdim, hep dik duracağım. Onun kalbi bende"
Adana'da içme suyuna yüzde 30 indirim!
TL'deki değer kaybı vatandaşın sağlını da etkileyecek: İlaç yokluğu riski kapıda
Akit yazarı itiraf etti! 'Seçimler Erdoğan kazanana kadar yenilenecek!'