Ankara’da Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın bakanlar kurulunda değişikliğe gidip gitmeyeceği tartışılırken, kulislere yeni bilgiler de yansıdı. Edinilen bilgiye göre Erdoğan'ın yakın çevresi, “CHP istiyor diye revizyon yapılmaz” yorumlarını dile getiriyor ve kısa vadede bir kabine revizyonu beklenmiyor.
YENİ YÖNETİM ANLAYIŞI
Kabine revizyonu yerine, ”Cumhurbaşkanı Yardımcılarına bağlı çalışacak bir Bakanlar kurulu” modeli üzerinde durulduğu da kaydedildi. Böylece Erdoğan'ın Cumhurbaşkanı Yardımcıları aracılığıyla bakanlıklar arasındaki koordinasyonu daha kapsamlı biçimde sağlayacağı belirtiliyor.
2. Cumhurbaşkanı yardımcısı olma ihtimali kuvvetlenen Binali Yıldırım'ın da, İstanbul yenilgisi sonrası, parti içinde hız kazanan tartışmaların ardından, “Dostunu düşmanını tanıdığı ve yeni dönemde buna göre hareket edeceği” yorumları da yapılıyor.
https://www.sozcu.com.tr/2019/gundem/binaliyildirimayenikoltuk5347211/
Sultangazi'de 2 çocuktan Atalarına duygulandıran anma töreni32 izlenme
İtalyan polisi, organize suç örgütü elebaşı Barış Boyun'a düzenlenen operasyonun görüntülerini paylaştı121 izlenme
Makarnada inanılmaz yükseliş! Ekonomiyi bir de böyle okuyun96 izlenme
Somali Cumhurbaşkanı'nın oğlunun kuryeyi öldürdüğü kazaya ilişkin yeni görüntüler ortaya çıktı28 izlenme
Uğur Mumcu davasında skandal! Savcılık 'yoğunuz' dedi, fail yakalanamadı!65 izlenme
Saray ittifakında kriz: Yeni partiler oy dağılımını değiştiriyor77 izlenme
Saldırganın katlettiği oğlunun mezar taşında sarsıcı sözler27 izlenme
Yoksul vatandaşa şükür nasihatı veren Diyanet bakanlıkları solladı30 izlenme