Home
05 Ekim 2018 ( 232 izlenme )
Reklamlar

Bilim şenliğinde "abdest" öğrettiler!

Bolu Belediyesi “Başımıza İcat Çıkaran Şenlik” adı altında TUBİTAK ile beraber Bilim Şenliği düzenliyor.


Kent Meydanında düzenlenen şenliğe aralarında Bolu Milli Eğitim Müdürlüğünün de olduğu birçok kurum da katıldı. Şenlik de orta dereceli okullarının yanı sıra bu yıl özel liseler, cemaat okulları da katılımcı olarak boy gösteriyor.

Medya14’ün haberine göre bunlardan Ericek grubuna ait Turkuaz ismi konulan orta dereceli özel okul açtığı stantda “abdest almayı öğreniyorum” sloganını kullanıyor. Diğer stantlar da pozitif ilimler ile bilgiler paylaşılırken Özel Turkuaz okulunda dini motifler kullanılması yadırgandı.

İşte o stant:

https://odatv.com/bilimsenligindeabdestogrettiler04101856.html

Önerilen Videolar

Reklamlar

Bunlar da İlginizi Çekebilir

Bu sefer erkek değil kadın sürücüler tartıştı! Küfürler havada uçuştu 'Tacizi anlattığı için işine son verildi' iddiası! ‘Yansın Suriye Yıkılsın İdlib’ diyen yandaş yazardan ateşkese destek! Türk Büyükelçiliği’ne saldıranlara ibretlik ceza: Sınır dışı edilecekler!