Burada konuşma yapan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın oğlu Bilal Erdoğan, "12 şehidimizi de Filistin'de olup bitenleri de takip eden, uyumayan, uyanık yığınlar olarak bütün dünyaya haykırmak istiyoruz. Biz bu olup bitenlere kayıtsız kalamayız. Biz Türkiye'nin terörle mücadelesinde verdiği şehitlerin de Filistin'de düşen şehitlerin de orada öldürülen çocukların da katillerinin aynı odaklar olduğunu biliyoruz. Biz bunlara kayıtsız kalmayacağımıza, bütün dünyaya hakkı, adaleti haykırmaya devam edeceğimize söz veriyoruz" diye konuştu.
"BU İŞ ATEŞKESLE BİTMEYECEK"
Bilal Erdoğan, şöyle devam etti: "Filistin'in bizler için önemini, kıymetini, tarihini, değerini öğreneceğimize, çocuklarımıza ve bizden sonra gelenlere aktaracağımıza ve öğreteceğimize söz veriyoruz. Amerika'nın arkasında durduğu siyonist düzene karşı birliğimizi sağlayacağımıza, pekiştireceğimize söz veriyoruz. Boykota devam edeceğimize söz veriyoruz. Bu iş ateşkesle bitmeyecek."
Filistin davası sürdüğü müddetçe hayatlarında boykota yer açacaklarını belirten Erdoğan, "Elimizden geleni yapacağız ki bu sermaye sahipleri ayağını denk alsınlar. Söz veriyor muyuz? Bizler en büyük silahımız duamızla, başkaları uyanırken sabahları uyanacağımıza ve en büyük silahımız duamızı kuşanıp zulmetten aydınlığa çıkmak için dua edeceğimize söz veriyoruz. O zaman inşallah bu mücadelemizi dualarımızla taçlandıracağız" ifadelerini kullandı.
KRT
SEKA’yı kapattılar, ithal tuvalet kâğıdına muhtaç ettiler!34 izlenme
Yurttaşlar günlerce karanlıkta kalmıştı, Şimdi de yerin altından kâr edecekler!49 izlenme
İşsizlik Nisan ayında 11.3ü gördü30 izlenme
Çiftlikte Temizliğini Yaptığı Yem Karma Makinesinin İçine Düşerek Can Verdi22 izlenme
İşsizlik Sigortası Fonu 100 milyar lira sınırını aştı28 izlenme
İstanbul Valiliği’nin ‘kenti terk edin’ açıklaması sonrası Suriyelilerden miting kararı!136 izlenme
Mahkemeden Tunç Soyer kararı! İZBETON kooperatif davasında ara karar açıklandı7 izlenme
Ankaragücü taraftarlarından Faruk Koca için oturma eylemi38 izlenme
AKP'li vekile memleketinde şok protesto! "180 milyon dolar nerede? Çaldıklarınızın hesabını vereceksiniz. Uyan Erzurum hırsız var"
Hakkari'de işsizlik çığ gibi büyüdü, iş bulamayan gençler çaresiz: Bakın ne yapıyorlar?
Ekonomik krizin geldiği nokta: Hatay’ın Dörtyol ilçesinde bir kadın raftan bebek mamasını çalarak eteğinin içerisine sakladı
Milli Savunma Bakanı Akar: Sınırlarımızı korumak için kimsenin iznine ihtiyacımız yok.