Cumhurbaşkanı ve AKP Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın Körfez ülkeleri ziyaretindeki resmi görüşmelede oğlu Bilal Erdoğan'ın da yer alması tartışmaları da beraberinde getirdi.
Cumhuriyet'e konuşan CHP Genel Başkan Yardımcısı Namık Tan, “Devlet yetkililerinin çocuklarının resmi sıfatları yoktur. Bu, Türkiye’yi fiili bir hanedanlığa çevirme gayretidir” dedi.
Tan şu ifadeleri kullandı:
Danışmanlık da dahil olmak üzere hiçbir kamu görevlisi sıfatı taşımayan taşıyorsa bile bilgimiz dahilinde olmayan Bilal Erdoğan’ın bu gezilere keyfi olarak dahli, Türkiye’nin dış dünyadaki intibaı ve devlet ciddiyeti açısından çok büyük sorun teşkil etmektedir.
Her fırsatta kendini devletin tek hakimi olarak gören Tek Adam Rejimi’nin, artık sistemi fiili bir hanedanlığa çevirme gayretini esefle karşılıyoruz.
Sözcü
SGK’ye diriler yetmedi, ölüye de borç çıkarttı!131 izlenme
Sağlık Bakanı açıkladı: 37.674 yeni vaka tespit edildi, toplam vaka 4.788.700'e, can kaybı da 39.737’ye yükseldi!104 izlenme
CHP'li Ağbaba, Osman Gökçek'in evinin fotoğraflarını sergiledi37 izlenme
Suriye'deki camilerde cuma hutbelerinde Türkiye hedef alındı: Türk düşmanlığı camilere sıçradı46 izlenme
Tanju Özcan’dan ‘erken seçim’ çıkışı: "11 vekil istifa ederse…"71 izlenme
Atatürk günümüze de ışık tutuyor: "Emperyalizm tüm milletlerin düşmanıdır"23 izlenme
Erdoğan'ın emeklilerle ilgili açıklamasına tepki yağdı47 izlenme
AKP'liler hiç çekinmeden gayet rahat desteksiz atıyorlar: "İstanbul’da askerde gazozla traş olurduk"43 izlenme